Docent Nask
Matchpartner
's-Hertogenbosch, Noord Brabant, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Tweedegraads bevoegd en beschikbaar per oktober? Functieomschrijving Energie krijgen van het lesgeven aan diverse leerlingen?

Dan word het tijd om in gesprek te gaan met Matchpartner, wij gaan opzoek naar de school waar je jouw enthousiasme kwijt kan.

Tijd voor de leerlingen, je eigen manier van lesgeven en gezelligheid bij een team zijn zeker een ; Per oktober zijn wij op zoek naar een docent NaSk voor minimaal 32 uur per week om les te geven aan het vmbo.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, dien je in het bezit te zijn voor een tweedegraads bevoegdheid voor natuur- of scheikunde.

 • Ook als je hiervoor in opleiding bent, ontvangen wij graag je sollicitatie. Functie-eisen Schaal LB of LC (maximaal ,-) van de cao het voortgezet onderwijs;
 • 8,3% vakantietoeslag; Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer; Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie;
 • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs. Bedrijfsomschrijving Toegang tot een groot netwerk van ruim 100 scholen binnen het voortgezet onderwijs in Noord-Brabant en Zeeland.

  Oog voor jouw ;Een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden. Een gezellig team die streeft naar vernieuwing en kwalitatief hoogwaardig onderwijs! Kom kennismaken, je bent welkom.

 • s-Hertogenbosch Arbeidsvoorwaarden Schaal LB (maximaal ,-) van de cao het voortgezet onderwijs; 8,3% vakantietoeslag; Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie; Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier