Installatiemonteur
Energiewacht Groep
Zwaagdijk, NL
5 dagen geleden

Bij Energiewacht is een vacature ontstaan voor een :

Installatiemonteur (Zwaagdijk)

Ben jij technisch aangelegd? Vind jij het leuk om jezelf te ontwikkelen binnen de techniek als installatiemonteur?

Om 08 : 00 uur kom je aan op je standplaats. Na een kopje koffie en je collega’s gesproken te hebben haal je de onderdelen op in het magazijn die je nodig hebt voor deze werkweek.

In deze functie plaats en verwissel je warmte en ventilatie installaties. Je zorgt hierbij voor de juiste aansluiting en montage van de componenten.

Je werkt in deze functie voornamelijk bij particulieren en voor opdrachtgevers zoals woningbouwcorporaties. Als installatiemonteur hoef je niet te werken in een storingsdienst en parttime werken is bespreekbaar.

Je werkt in deze functie in een leuk en gezellig team met collega's die altijd klaar staan voor hulp en advies. Energiewacht is een werkgever die het belangrijk vindt dat je goed opgeleid bent en voldoet aan de juiste kwalificaties.

Daarom zijn er voldoende mogelijkheden voor opleidingen en (bij)scholing. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook perfect voor elkaar.

Functie-eisen

Je beschikt over een MBO-diploma in een technische richting. Je wilt je daarbij graag ontwikkelen binnen de installatietechniek.

Wat bieden wij?

Je krijgt betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Afhankelijk van je werkervaring en opleiding is de salarisindicatie voor deze functie minimaal €2.

466,- en maximaal €2.883,- bruto per maand (exclusief toeslagen en kostenvergoedingen).

 • Je kan ingezet worden in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar installatiemonteurs in de gehele omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.
 • Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
 • Kledingbudget voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
 • Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;
 • Doorgroeimogelijkheden naar Service Monteur (Service en Onderhoud)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier