Machinebediende/operator/produktiemedewerker
Randstad
EERBEEK, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Veel verdienen en minder uren maken? Voor 16,15 euro bruto per uur (inclusief de ploegentoeslag) en 34 uur per week hebben wij regelmatig werk in de vijf ploegen dienst bij onze opdrachtgever, een papierverwerker in Eerbeek!

Het bedrijf is gespecialiseerd in drukwerk en levert aan de golfkartonindustrie in heel Europa. Precisiedrukwerk is gegarandeerd dankzij de unieke machines.

De drukmachines draaien dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week, om zo snel mogelijk te kunnen leveren aan hun klanten.

In een team van circa 30 collega's, de meeste werken in een 5 ploegenrooster (er wordt 7 dagen per week gewerkt, 2 ochtenddiensten, 2 middagdiensten, 2 nachtdiensten en dan 4 dagen vrij) wordt het drukproces van het begin tot het einde begeleid en gecontroleerd. En waar nodig bijgestuurd.

Voor de productievloer van dit mooie en innovatieve bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde en stressbestendige productiemedewerker die voor langere tijd dit team wil komen versterken.

Ervaring in de productie is een pre, maar zeker geen must. Veel belangrijker is dat je een aanpakker bent die fysiek in orde is en voor gaat!

Wij bieden een fulltime baan in 5 ploegen, met uitzicht op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf zelf.

Je gaat € 11,34 bruto per uur verdienen. Daarnaast krijg je 41,11 % ploegentoeslag.

Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel via de website of neem contact met ons op voor meer informatie op 0313 670400!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier