Woonbegeleider ouderen met een verstandelijke beperking
Middin
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Werken als Begeleider 3 (VG ouderen) is lang niet altijd even makkelijk. Het stelt behoorlijke eisen aan je kennis, vaardigheden en persoonlijkheid.

Daarom is het belangrijk, dat je open en transparant bent in je handelen en goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Je kan zelfstandig werken en je weet in te schatten wanneer je moet overleggen met collega’s; bijvoorbeeld als het gaat om knelpunten met betrekking tot de zorg van cliënten.

Je bent in staat tijdig te signaleren en weet hoe je bij calamiteiten moet handelen en het probleem kunnen omzetten naar een oplossing.

Dat maakt jou bijzonder!

Verder :

 • heb je een afgeronde opleiding VIG, of een vergelijkbare zorggerelateerde opleiding zoals MMZ 3, SPW 3 met de bereidheid richting VIG te scholen.
 • heb je bij voorkeur reeds werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
 • Wij vinden jou belangrijk

  Onze cliënten kunnen niet zonder jou. Jij bent voor hen belangrijk. Daarom vinden wij jou ook belangrijk. Wij zorgen goed voor je.

  Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we je voor deze functie Woonbegeleider (Begeleider 3, 24-32 uur per week) :

 • een salaris van maximaal € 2.853,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 35 conform de CAO-GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • prima opleidings- en bijscholingsmogelijkheden. En de kans om je te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie
 • Maar ook de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem (MKSA, opgenomen in de CAO) een deel van je brutosalaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld voor ons fietsplan of voor een tegemoetkoming in de contributie van de vakbond of beroepsvereniging. En je krijgt bij ons verschillende medewerkersvoordelen, zoals een korting op verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier