Senior bouwkundige
Eminent
Roermond, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als bouwkundige weet jij als geen ander hoe de bouw in elkaar steekt. Zeker in jouw vakgebied ken je alle ins and outs. Deze vacature is bedoeld voor de ervaren bouwkundige die toe is aan zijn / haar nieuwe uitdaging.

In de bouw zijn volop kansen en wij helpen jou graag met het benutten van deze kansen.

Interesse? Neem contact op met Bjorn Bakens, 06 - 18 73 36 06, b.bakens eminentgroep.nl

Functieeisen

Alvorens wij gaan bouwen aan jouw toekomst hebben wij kernkwaliteiten opgesteld wat wij het liefste in jou terugzien en wat je uiteraard ook van ons kunt verwachten :

 • Kennis & ervaring : Deze vacature is puur voor mensen met ervaring in de bouwsector
 • Motivatie & Ambitie : Jij geeft 100%? Dan geven wij dat ook.
 • Commitment : Wij houden van goede gesprekken!
 • Bedrijfsomschrijving

  Ben jij een ervaren Bouwkundig Tekenaar, Werkvoorbereider, Uitvoerder, Calculator of Projectleider die toe is aan een nieuwe job?

  Zit je bijvoorbeeld niet helemaal lekker meer op je plek door veranderingen binnen je huidige organisatie? Of wil je een boost in je carrière met de juiste ontwikkelingsmogelijkheden?

  Wij van Eminent helpen jou met deze zoektocht, zodat je er niet alleen voor staat. Samen met jou gaan wij in gesprek en gaan wij op basis van jouw ervaring en wensen kijken wat en welke organisatie het beste bij jou past.

  Zie ons als een sparringpartner onder het motto dat wij samen jouw ambities waarmaken. En dit allemaal vrijblijvend en op jouw eigen tempo.

  Wil je iets vragen of gewoon even sparren over de mogelijkheden? Voel je dan vrij om contact op te nemen : bellen, mailen, Whatsappen, alles volstaat.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij beginnen met een telefonische kennismaking waar zowel jij als wij onze eerste vragen kunnen stellen. Na dit gesprek zoomen we onder het genot van een goede bak koffie dieper in op jou als persoon, je werkervaring, de wensen en ambities.

  Vervolgens maken wij een profielschets en gaan wij in gesprek met potentiële werkgevers.

  Is er een match? Dan bieden wij jou in elk geval :

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een sparringpartner die gedurende het jaar jouw ontwikkeling in de gaten houdt;
 • Een salaris dat matcht met jouw ambities;
 • Uitstekend pensioen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier