Verpleegkundige niveau 4
Stichting Sint Jozefoord
Nuland, Noord Brabant, NL
1 dag geleden

Verpleegkundige niveau 4

Heb jij altijd oog voor de beste zorg? Ben jij de verpleegkundige die écht het verschil maakt en zorgt voor een fijne dag voor onze cliënten?

Wil jij je voortdurend ontwikkelen in jouw vakmanschap? En help jij mee om het hele zorgteam van Sint Jozefoord voor de beste zorg te laten werken?

Dan is deze functie als verpleegkundige bij Sint Jozefoord echt iets voor jou. Lees snel verder voor meer info.

Jouw bagage

Je verpleegt, verzorgt en begeleidt je cliënten met somatische en / of psychogeriatrische problematiek. Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het verlenen van geprotocolleerde medische zorg, coördineer en bewaak jij de verpleegkundige zorgverlening.

Vanuit jouw vakmanschap lever je een bijdrage aan de verbetering van zorgprocessen en fungeer jij als vraagbaak voor collega’s ten aanzien van specifieke aandachtsgebieden.

Wil je lezen wat het werk als verpleegkundige bij Sint Jozefoord bijzonder maakt?

Bij Sint Jozefoord ben je niet zomaar een verpleegkundige. Jij bent een stimulerende, zelfstandige vakvrouw of -man met kennis en inzicht in de zorgprocessen.

Door je inlevingsvermogen heb je snel door wat prettig is voor de cliënt. Je bent positief ingesteld en vindt het belangrijk om samen met je collega’s altijd de beste zorg te bieden.

Hierin daag je elkaar uit en motiveer je elkaar. Je kunt je in verschillende omstandigheden zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken.

Daarnaast :

 • heb je een mbo-opleiding Verpleegkunde afgerond en heb je ruime ervaring.
 • werk je zelfstandig met oog voor de kwaliteit van de zorg.
 • ben je een toegankelijke en fijne gesprekspartner voor cliënten, familie en collega’s.
 • Wat bieden we je?

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Kom jij bij ons werken?

  Solliciteren

  Bij Sint Jozefoord kom je te werken op een unieke werkplek met een warme sfeer. We zijn een kleinschalige zorgorganisatie in een prachtige bosrijke omgeving.

  Bij ons is er echte persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je krijgt alle ruimte om je mening te geven en mee te denken, graag zelfs! Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding.

  We hebben een sterke band met onze lokale omgeving, omdat we het belangrijk vinden de regio te betrekken bij onze activiteiten en maatschappelijke initiatieven.

  Bij Sint Jozefoord krijg je dus de mogelijkheid echt het verschil te maken op lokaal niveau : voor onze eigen cliënten, maar ook voor de mensen uit de buurt.

  Verder kun je rekenen op :

 • een jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • flexibele werktijden door de hele week, waarbij je dag- en avonddiensten draait.
 • een salaris conform CAO VVT (FWG 40) met onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering.
 • alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen; we bieden volop mogelijkheden voor vervolgopleidingen en we starten binnenkort met een expertise- en leerafdeling.
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, mediaplan, yoga, mindfulness en een mantelzorgcoach.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier