Schoonmaak
Hago
Breda, NL
4 dagen geleden

Betreft : schoonmaak, schoonmaakster, schoonmaakmedewerker, parttime

Voor een van onze klanten Koraalschool de Singel zoeken wij per direct een medewerker schoonmaak in Breda . Wij zoeken iemand die van maandag tot en met vrijdag kan werken van 14.30 tot 16.30 uur.

Ben jij ons nieuwe schoonmaak talent?

De Singel is een school voor speciaal onderwijs in Breda, voor leerlingen met gedrags- of psychiatrische problemen. De leerlingen zijn in de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

Zij functioneren op een moeilijk lerend niveau. De school biedt ondersteuning op maat, bij zowel leren als gedrag.

 • Weet jij van aanpakken?
 • Haal jij je voldoening uit het opleveren van een schone omgeving?
 • Beheers je daarnaast ook de Nederlandse taal en heb je een fiets of auto die jou overal brengt?
 • Kun jij bovenstaande vragen allemaal beantwoorden met een ja? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega!

  Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,27 en €12,86 vanaf 21 jaar.
 • Na een proeftijd van 2 maanden krijg je een vaste aanstelling.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatie knop. Wil je eerst meer informatie ontvangen mail dan naar Naomi Harrems via naomi.

  harrems vebego.com, Zoek je toch iets anders? Maak dan een vacature alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures bij jou in de regio.

  Bedrijfsinformatie

  Hago Zorg, de schoonmakers van de zorg

  Samen met nog zo’n 100 zusterbedrijven zijn we onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego. Met meer dan 35.000 collega’s zorgen we voor schone ziekenhuizen, schone treinen, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en een schoon vliegveld.

  Bij Hago Zorg doen we dat met 3.700 collega’s in de zorg. En zijn we met een omzet van zo’n € 100 miljoen marktleider binnen ons vakgebied.

  Schoonmaken in de zorg is een vak apart. Niet alleen is schoonmaak en hygiëne binnen de zorg van levensbelang, het vraagt ook om mensgericht werken en het creëren van een veilige en gastvrije omgeving.

  Of zoals we het zelf noemen : V.I.P. Vakmanschap, Interactie en Plezier. Wij hebben impact op iedereen in de zorg!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier