Pedagogisch medewerker gezocht voor de nieuwsgierige peuters
derec
Renswoude,NL
4 uur geleden

Pedagogisch medewerker gezocht voor de nieuwsgierige peuters

Renswoude

Peuters; vaak zijn ze druk, nieuwsgierig, speels maar vooral heel leuk om mee te werken! Deel jij deze mening en sta je te popelen om te beginnen?

Voor deze kinderopvang ben ik op zoek naar iemand die voor 2 tot 3 dagen per week aan de slag gaat met de peutergroep. Ben jij de enthousiaste pedagogisch medewerker die dit team nog mist? Laat dan van je horen!

Kennismaking via videobellen is mogelijk!

Organisatie

Deze kinderopvang is gelegen in een rustige woonwijk en is zowel per auto en fiets goed bereikbaar. De kinderen op deze opvang komen veelal uit de buurt en kennen de medewerkers van de opvang goed.

Hierdoor is de opvang een bekende en veilige omgeving voor de kinderen. Op deze opvang is een baby- en een peutergroep waar de kinderen terecht kunnen.

De kinderen kunnen in principe vanaf de geboorte tot hun vierde verjaardag op deze opvang blijven. Ook dit draagt bij aan het vertrouwde gevoel wat de kinderen bij de opvang hebben.

Functie

Als pedagogisch medewerker van deze opvang ga je aan het werk met de kinderen van de peutergroep. Je bent creatief en weet elke keer weer te zorgen voor een leuke en actieve dagindeling.

Dit stem je af op de interesses en vaardigheden van de kinderen. Verder ben je communicatief sterk en onderhoud je goed contact met ouders en collega's.

Je bent voor 2 tot 3 dagen in de week beschikbaar en kan direct beginnen! Meer informatie over deze vacature? Laat dan van je horen!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een kwalificerend diploma op minimaal mbo-3 niveau;
 • je hebt affiniteit met de peuterleeftijd;
 • je bent beschikbaar voor 2 tot 3 dagen in de week;
 • je kunt hier per direct beginnen;
 • je bent sterk in teamverband.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • persoonlijk contact;
 • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Johanna Gasparova via johanna derec.nl of 06-10062537.

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Johanna een WhatsApp 06-10062537 Johanna derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier