Technisch beheerder / Oracle-beheerder
Penitentiaire Inrichting (PI) Vught
Gouda
5 dagen geleden
source : Penitentiaire Inrichting (PI) Vught

Functie omschrijving

Robuuste oplossingen bouwen met de nieuwste technieken. Als technisch beheerder / Oracle-beheerder optimaliseer je de kwaliteit van onze informatievoorziening.

Jij vertaalt de wensen van de Dienst Justitiële Inrichtingen naar technische oplossingen, waardoor ons ICT-landschap continu verder wordt verbeterd.

Vanuit Gouda draag je zo bij aan een veiliger en rechtvaardiger Nederland.

In een DevOps-team van het Shared Service Center ICT werk je aan mooie oplossingen voor onze klant : de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Jij zorgt ervoor dat de vraag van de klant van idee tot en met realisatie wordt gefaciliteerd. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de vertaling van de enterprise-architectuur naar de meer concrete technische ontwerpen.

Vervolgens zorg je dat dit ontwerp ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd door je collega’s. Jullie werken via de scrum- en agile-werkwijze.

De voortgang en onderlinge samenhang van de resultaten die opgeleverd moeten worden, stemmen jullie met elkaar af.

Het zo optimaal mogelijk beheren van het bestaande landschap én het realiseren van de klantvraag staan altijd centraal. Je kijkt niet alleen vanuit je eigen referentiekader naar de vraag van de klant, maar ook vanuit die van andere disciplines.

Ook denk je mee over strategie en visie. Daarbij ben jij de gesprekspartner voor de architecten die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de technische infrastructuur.

Als technisch beheerder voer je zowel ontwikkel- als beheertaken uit. Continu ben je bezig met de vraag hoe je prestaties en efficiëntie kunt verbeteren.

Jij kent de relevante architectuurprincipes, hebt een passie voor de nieuwste ICT-ontwikkelingen en beheer én denkt out of the box.

Ook heb je een heldere aanpak voor ogen en maak je een realistische inschatting van de benodigde tijd, middelen en capaciteit.

Het resultaat? Concrete adviezen over het ontwerp van en wijzigingen in de technische infrastructuur.

We zoeken nieuwe collega’s in verschillende teams. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bekijken we in welk team jij het beste past.

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting informatica.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring met complexe technische infrastructuren.
 • Je hebt ervaring met hardware en operating systems. Bijvoorbeeld met Linux, engineered systems, Oracle VM en basisnetwerktypologieën als RHEL 6 en 7.
 • Je hebt ervaring met de installatie, configuratie en het totaalbeheer van WebLogic (WL) Server Operations. Bijvoorbeeld met een of meerdere van deze systemen : Consoles, WL Scripting Tool of Python, WL Diagnostic Framework, DM5, security, authenticatiemechanismen, MX, SOAP, REST, XML Webservices, Java Basis, Message Service, DataBase Connectivity, Naming and Directory Interface of Virtual Machine.
 • Je hebt ervaring met het operationeel beheer van bijvoorbeeld Oracle SOA of BPM Suite, Oracle Service Bus, WebCenter Content of Internet Directory.
 • Je hebt ervaring met scripting en automation volgens Continuous Integration / Continuous Delivery en met methodes en tools zoals Jira, Confluence, Jenkins, OpenShift, Subversion, Git, Puppet, Chef, Ansible of Docker.
 • Je hebt ervaring met ITIL, agile, Rational Unified Process en / of scrum. Bij voorkeur heb je ervaring als scrum-master.
 • Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt klant- en resultaatgericht, kunt mensen overtuigen en werkt goed samen in een team.
 • Je houdt de laatste ontwikkelingen in je vakgebied bij, maakt jezelf nieuwe onderwerpen snel eigen en leert van je eigen ervaringen én die van je collega’s.
 • Arbeids voorwaarden

 • Salaris niveau schaal 10
 • Maand salaris Min €2.756 Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract duur 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd met een proeftijd van 1 maand
 • Minimaal aantal uren per week 36
 • Maximaal aantal uren per week 36
 • Overige arbeids voorwaarden

  Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd.

  Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst.

  Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

  Bijzonderheden

 • Ben je in dienst van het Rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier