Start na de zomervakantie als leerkracht groep 7 op deze OGO-school
derec
Duivendrecht,NL
5 dagen geleden

Start na de zomervakantie als leerkracht groep 7 op deze OGO-school

Duivendrecht

Voor deze kleine OGO-school ben ik op zoek naar een daadkrachtige leerkracht voor groep 7. Ben jij vakkundig en ga jij echt voor het vak?

Werk jij graag in een bruisend en enthousiast team? En weet jij makkelijk contact te maken met de leerlingen uit de bovenbouw?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Op deze relatief kleine school komen dagelijks ongeveer 300 leerlingen. De visie voor het onderwijs op deze school is om ontwikkelingsgericht onderwijs aan te bieden (OGO) en thematisch te werken, waarbij volop coöperatieve werkvormen worden ingezet.

Er werkt een professioneel en gedreven team en er heerst een informele en laagdrempelige sfeer. De leerkrachten versterken elkaar en leren samen in leerteams.

Er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van leerkrachten. Van groep 1 tot en met 8 krijgen de leerlingen Engelse les, de school heeft hier een voorlopers rol in.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan sociaal emotioneel leren, ICT, verrijkingsonderwijs en taalontwikkeling.

Functie

Voor deze OGO-school ben ik op zoek naar een juf of meester voor de leerlingen van groep 7. Je bent na de zomervakantie beschikbaar en krijgt een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract.

Je wordt op pedagogisch en didactisch gebied begeleid door de intern begeleider en de adjunct-directeur. Als leerkracht weet jij echt contact te maken met de leerlingen uit de bovenbouw en wil jij jezelf continu blijven ontwikkelen.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
 • je hebt affiniteit met de leerlingen uit groep 7;
 • je bent een professional die gaat voor het vak;
 • je hebt affiniteit met OGO en thematisch onderwijs;
 • je bent een aanpakker die humor en daadkracht combineert.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • doorbetaling van schoolvakanties;
 • ondersteuning van ervaren coaches;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over de school? Neem dan contact op met Tom Verwer via tom derec.nl of 06-30533331.

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Tom een WhatsApp 06-30533331 tom derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier