TIMMERLIEDEN
Aannemingsmaatschappij Hegeman
Nijverdal, Overijssel, NL
5 dagen geleden

In ons team is plek voor zowel leerlingen als ervaren timmermannen. Als leerling neem je alles mee wat je op school geleerd hebt en leer je het vak van erkende leermeesters.

Als ervaren timmerman weet je als geen ander hoe de praktijk werkt. Op die manier kunnen we van elkaar leren.

Wat ga je doen?

Je gaat op jouw eigen werkervaringsniveau aan de slag met de dagelijkse timmerwerkzaamheden, zoals aftimmeren, stelwerk (bijvoorbeeld van kozijnen), een stukje ruwbouw en maatvoering.

Wie zoeken wij?

Of je nou leerling bent en kennis van school in de praktijk komt brengen of jaren praktijkervaring meeneemt, we zoeken sowieso aanpakkers die kunnen samenwerken.

We zoeken collega’s die ervoor open staan te leren en / of kennis uit de praktijk over te dragen. We verwachten niet dat je alles meteen al kunt of weet.

We vinden het belangrijk dat je fouten mag maken en daarvan leert. Het allerbelangrijkste vinden we plezier en collegialiteit en dat zowel jij als wij een goed gevoel hebben bij het aangaan van een arbeidsrelatie.

Waar ga je aan de slag?

Je kunt aan het werk op een van onze bouwlocaties. Het team is niet overal even groot of klein, maar wel overal gezellig! Je werkt samen met o.

a. de andere timmerlieden en metselaars van Hegeman of de andere werkmaatschappijen. Je zult ook de uitvoerder regelmatig tegenkomen.

Momenteel zijn we bijvoorbeeld aan het werk in , en .

Op vind je meer informatie over Aannemingsmaatschappij Hegeman. Ben je benieuwd naar de projecten waaraan we werken? Kijk ook daarvoor op onze site, , of .

We stellen elektrisch gereedschap beschikbaar en verzorgen hiervoor ook het onderhoud. Daarnaast ontvang je een gereedschapsgeldvergoeding voor het handgereedschap

Voor je werk reizen met eigen vervoer is niet nodig. Er zijn bussen beschikbaar om jou en je collega’s van A naar B te brengen

Je ontvangt een salaris volgens de cao Bouw & Infra of een stagevergoeding zoals in de cao wordt geadviseerd

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier