Bedrijven Adviseur Thuiswerkfunctie
Yource Group
Alkmaar, NL
3 dagen geleden

Wil jij een succesvolle carrière opbouwen bij een van de grootste banken van Nederland? Heb jij bijzonder goede communicatieve skills en beschik jij over een grote affiniteit met ondernemers?

Start nu als Bedrijven Adviseur bij Rabobank in Alkmaar en werk 32-36 uur per week voor een mooi bruto uurloon van € 13,20 tot € 18,86.

Als Bedrijven Adviseur ben jij het aanspreekpunt voor alle zakelijke klanten van Rabobank. Ondernemers bellen jou met al hun financiële vragen en vallen terug op jouw kennis en ervaring in een zakelijke omgeving.

Jij spreekt de ondernemerstaal en weet daarom goed wat de wensen en behoeften van de klant zijn. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen vind jij voor elke vraag een passend advies.

Zo kan de ondernemer zich met een gerust hart focussen op hetgeen wat hij / zij het liefste doet; ondernemen!

Om jou zo goed mogelijk van start te laten gaan begin jij op je eerste dag met een betaalde fulltime (online) training van 11 weken.

Hierin word jij opgeleid tot volwaardig Bedrijven Adviseur en zal jij altijd vol zelfvertrouwen de telefoon opnemen.

Rabobank zet zich in voor de klanten én voor werknemers. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop en daar investeert Rabobank ook in.

Jij krijgt op de werkvloer goede begeleiding en coaching zodat jij echt stappen kan zetten binnen de financiële sector. Ook krijg jij de mogelijkheid om geheel kosteloos jouw Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk te behalen via de Yource Academy.

Door de huidige Covid-19 maatregelen zal jij deze functie voorlopig volledig vanuit huis vervullen. Ook de 11-weekse training zal je online volgen vanuit jouw thuiswerkplek.

Rabobank voorziet jou van een laptop, headset en smartcard om deze plek thuis nog beter in te richten.

Als Bedrijven Adviseur bij Rabobank krijg jij :

 • Een mooi salaris tussen de € 13,20 en € 18,86 bruto per uur;
 • De mogelijkheid om kosteloos jouw Wft's te behalen via de Yource Academy;
 • Een betaalde professionele training van 11 weken;
 • De kans om voorlopig volledig vanuit huis te werken;
 • Een laptop, headset en smartcard;
 • Een uitdagende functie bij een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners (dit staat ook nog eens heel goed op je CV!).
 • Als Bedrijven Adviseur bij Rabobank bezit jij :

 • Minimaal een MBO4 of HBO diploma;
 • Affiniteit met het ondernemerschap;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
 • Uitstekende communicatieve skills.
 • Wil jij graag werken als Bedrijven Adviseur bij Rabobank in Alkmaar? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier