Helpende, verzorgende IG en verpleegkundigen
Zorggroep Charim
Zeist
12 uur geleden

Wie ben jij?

Jij gaat cliënten een fijne dag bezorgen met jouw zorg en toewijding. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Je werkt vanuit het cliëntendossier en het daarbij horende leefplan.

Je bent oplettend in het observeren van bewoners en je legt jouw bevindingen vast in het cliëntendossier. Verder vragen wij van je dat jij :

 • in het bezit bent van een afgeronde mbo-opleiding helpende niveau 2 (aangevuld met het keuzedeel helpende plus), verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4;
 • als verpleegkundige BIG-geregistreerd bent.
 • Flexbedrijf

  Het Flexbedrijf zorgt ervoor dat er voldoende ondersteuning is voor de locaties binnen Charim. Wij bieden jou flexibel, uitdagend en afwisselend werk.

  Je gaat namelijk aan de slag bij verschillende afdelingen en locaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Jij kunt dus jouw talenten inzetten bij de verschillende doelgroepen.

  Wil je samen kijken welke werktijden en dagen het beste bij jou passen? Doen we!

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren.

  Lees meer over de identiteit

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz;
 • FWG 25 maximaal € 2.481,30, FWG 35 maximaal € 2.762,34 of FWG 40 maximaal €2.971,05 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier