Tableau Consultant (junior/medior)
Infotopics
Oldenzaal, NL
2 uur geleden

Tableau Consultant (junior / medior)

Word jij onze nieuwe Tableau specialist?

Dan ben jij visueel ingesteld, heb je een enorme passie voor data en een enorme drive om het allerbeste uit jezelf te halen.

En wil jij je aansluiten bij de allerbeste dataprofessionals op het gebied van Tableau? Dan is ons opleidingstraject tot Tableau Consultant zeker iets voor jou!

Vanaf februari 2022 zijn wij voornemens weer te starten met een nieuwe groep medewerkers, die wij gaan opleiden tot de beste dataprofessionals op ons vakgebied.

Jij hebt bij voorkeur al enige werkervaring opgedaan en bent nu klaar voor de tweede stap in je carrière. Maar ook als je net afgestudeerd bent en op zoek bent naar je eerste uitdaging, komen we ook graag met je in contact.

Infotopics heeft de afgelopen jaren met succes al meerdere trajecten afgerond en jij hebt nu de kans om hier onderdeel van te zijn.

Lees hier over de ervaringen van de collega’s die je al zijn voor gegaan.

Hoe ziet het traject eruit?

Vanaf de eerste dag ben je bij ons in dienst en ga je aan de slag in een omgeving van gepassioneerde dataprofessionals, waar we elke dag het verschil willen maken bij onze klanten.

In een relatief korte periode met intensieve begeleiding en je eigen buddy maak jij de stap naar dataprofessional en word jij dé expert in Tableau.

Je start met een intensief inwerkprogramma en gedurende het hele traject word je stap voor stap klaargestoomd in je rol als Tableau expert.

Je krijgt hierbij loopbaanbegeleiding en gedurende het traject kijken we samen waar jouw kracht en specialisme liggen. Samen gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf.

Natuurlijk ligt in het begin de focus op de vakinhoudelijke kennis, maar gaan we ook direct aan de slag met je persoonlijke vaardigheden en komen onderwerpen als persoonlijk leiderschap en het maken van impact regelmatig aan bod.

Wat ga je doen als Tableau Consultant?

Als Tableau Consultant maak je de verbinding tussen dataspecialisten, IT en bedrijfskundigen binnen een bedrijf. Je vertaalt samen met hen de vraag van de klant naar een product met een wow-factor’.

Jij maakt dé impact die klanten nodig hebben om hun data gerelateerde vraagstukken op te lossen. Je helpt klanten bij het aanpassen van huidige dashboards of het opzetten van een nieuw dashboard.

Je praat met de stakeholders in de business om de volgende stappen te kunnen zetten. Zodra je weet wat de wensen van de klant zijn, weet je de juiste specialisten in te schakelen, ontwikkel jij nieuwe mogelijkheden om meer inzicht in de data te krijgen en presenteer je dit vervolgens met mooie visualisaties in een dashboard. Zien, begrijpen, doen!

Waarom past deze vacature helemaal bij jou?

Je hebt een passie voor datagedreven werken en kent de basis van data analytics. Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO- / WO opleiding.

Bij verschillende klanten in de keuken kijken en je verder ontwikkelen tot een stevige gesprekspartner op het gebied van Business Intelligence, past helemaal bij jou.

Op den duur ambieer jij functies als projectmanager, programmanager of senior consultant. Maar wil jij je liever specialiseren en passen functies als webdeveloper, server specialist of datasteward beter bij jou?

Dan vind je die kansen zeker bij ons.

Hoe maak jij het verschil als Tableau Consultant?

Je maakt makkelijk contact en bent communicatief vaardig. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en je wordt helemaal blij om klanten te helpen bij het proces om van data tot nieuwe en interessante inzichten te komen.

Met jouw nieuwsgierigheid en innovatief vermogen, weet je nieuwe kansen te creëren en te verzilveren bij klanten. Je bent een echte teamplayer en spart graag met je collega’s over vraagstukken.

Tot slot, wil je eigenlijk maar één ding en dat is echt impact willen maken en tot de beste dataprofessionals in Nederland willen behoren.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jouw een uitdagende baan, waar de eerste maanden de focus zal liggen op jouw vakinhoudelijke kennis. Je doorloopt een intensief opleidingstraject en gaat daarna al snel deze kennis in de praktijk brengen bij klanten.

Vanaf dag 1 ben je bij ons in dienst en krijg je een marktconform salaris. Kijk hieronder wat wij je nog meer bieden :

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.

Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.

Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving.

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.

Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier