Mechatronic systems engineer
DEMCON
Delft, NL
2 dagen geleden
 • systeemconcepten
 • klantcontact
 • coach
 • Ben jij de mechatronic system engineer die een uitdaging ziet wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is? En ga jij graag aan de slag met complexe en bovenal unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen?

  Zo ziet jouw dag als mechatronic system engineer eruit

  Als mechatronic system engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten. Je werkt aan projecten variërend van onder andere hightech tot medische of robotische systemen in verschillende stadia van het ontwikkelproces.

  Dat betekent dat je het ene moment met het ontwerp bezig bent en het andere moment met het bouwen van een testopstelling of met het productieproces.

  Na de realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan.

  In jouw rol breng je inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je bent de link tussen onder andere de mechanica, elektronica en software.

  Naast jouw technische werkzaamheden, geef je inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.

  Wat breng je mee

 • MSc / PhD in Mechanical, Electronics, Physics, Mechatronics, Robotics ;
 • Minimaal 4jaar werkervaring met een specialisatie in b.v. (system) control;
 • Je bent een teamspeler en neemt verantwoordelijkheid binnen en buiten de projecten;
 • Je voelt je thuis in de DEMCON cultuur : creatief, teamspeler, realisatiegericht, betrokken, klantgericht
 • Wij bieden jou

  Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten.

  In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt.

  Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien.

  We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

  Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel.

  We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier