1e medewerker AGF
Jumbo
Veghel, Noord-Brabant, NL
3 dagen geleden

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Je houdt van coördineren én bent in staat om te assisteren. Je kunt een inspiratiebron zijn voor de een en tegelijkertijd de ander ondersteunen.

Bij alles wat jij doet, zorg jij dat jouw afdeling volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij Jumbo altijd om draait : de klant.

Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als 1e medewerker AGF coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk heb je altijd oog voor de 7 Zekerheden. Je staat altijd voor de klanten klaar, zorgt dat ze snel worden geholpen, vervult hun wensen en regelt passende oplossingen.

De schappen zijn altijd gevuld, jouw afdeling ziet er altijd verzorgd uit. Je zorgt voor promotieactiviteiten die passen bij het moment en bij de behoefte van de klant.

Je stuurt medewerkers aan en ondersteunt de afdelingschef AGF. Dankzij jou loopt het allemaal op rolletjes!

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze 1e medewerkers AGF :

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf en je team halen en dus wil je nieuwe dingen leren.

Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten.

Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

Je hebt veel productkennis, want je vindt het leuk om de klanten goed te informeren.

En verder...

 • heb je een mbo-diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s.
 • beschik je over werkervaring in de detailhandel.
 • Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel?

  Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier