Verkoopadviseur - Weekend in Eindhoven
Grandvision
Eindhoven, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?Iedere klant die voet over onze drempel zet, kan rekenen op een gastvrije ontvangst en écht persoonlijke contact.

Daar zorg jij voor. Jij begrijpt precies wat hij of zij nodig heeft en brengt het begrip aandacht naar een heel nieuw niveau.

Van de misschien moet ik toch aan de bril’-klant tot de op zoek naar de nieuwste trends’-klant; jij (her)kent ze allemaal.

In de rol van verkoopadviseur adviseer je over onze producten en denk je mee over wat past bij de levensstijl van de klant.

Als iemand dankzij jouw advies met een nieuwe look en een goed gevoel de winkel uitgaat, dan ben jij in je element.Wat neem je mee?

Enige ervaring als verkoop assistent, verkoper of sales medewerker in de horeca-, retail-, mode- of schoenenbranche is mooi meegenomenJe bent klantgericht, commercieel ingesteld en communicatief sterk.

Je bent trendgevoelig en representatiefJe bent flexibel inzetbaar i.v.m. een 7-daagse opening van de winkel, dus ook bereid om de weekenden en / of koopavond te werken.

Wat wij te bieden hebbenWij bieden jou graag goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

Waarom werken bij Eye Wish Opticiens?Eye Wish heeft gewonnen! Met trots kunnen wij zeggen dat we onlangs niet alleen zijn uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland (2020-2021) in de categorie optiek, maar dat we ook de overall prijs Retailer of the Year Netherlands 2020-2021 én Beste Winkelketen van Nederland 2020 -2021 in de wacht hebben gesleept.

Daar wil jij toch ook werken?We hebben ruim 250 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1.000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel.

Jouw toekomstige collega's zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk.

Daarom zoeken wij altijd de juiste mix van collega's qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden. Solliciteren?

Heb je interesse in deze uitdagende functie en kun jij onze klanten nét dat beetje meer bieden? Reageer dan op deze vacature! Stuur een foto mee!Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, nemen we deze in behandeling.

Solliciteren bij Eye WishDe Corona-crisis maakt alles anders, zo ook onze sollicitatieprocedure. Maar we willen uiteraard graag met je in contact komen! Omdat de veiligheid van onze medewerkers, maar ook van onze klanten én sollicitanten voorop staat, hebben wij onze sollicitatieprocedure aangepast aan de huidige maatregelen.

Dat betekent dat we onze gesprekken via Teams voeren, of wanneer de omstandigheden het toelaten, in de winkel. We nemen hierbij natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen in acht, zodat wij op een veilige, maar toch persoonlijke manier kunnen kennismaken. Zien we je snel?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier