Technisch Adviseur bekistingstechnieken Zuid NL
continu
Weert, NL
1 dag geleden

Technisch Adviseur bekistingstechnieken Zuid NL

Als Technisch adviseur bekistingen bij onze opdrachtgever zul je op zoek gaan naar potentiële klanten in de regio Zuid NL en bouw je bestaande zakenrelaties verder uit.

Je biedt technische ondersteuning en werkt oplossingen uit inzake bekistingen. Deze bekistingconstructies worden - in overleg met jou -

berekend door de binnendienst en je leidt de onderhandelingen met klanten om zo winstgevende contracten voor het bedrijf te realiseren.

Je geeft alle relevante informatie aangaande een project door aan de binnendienst en engineering afdeling. Ten slotte volg je elk dossier op en ben je ook betrokken bij de uitvoering ervan.

Je rapporteert aan de directie. Je staat in voor de regio Zuid Nederland.

Voor deze functie zoeken wij een ervaren en gemotiveerde kandidaat met de volgende eigenschappen :

 • Niveau MBO / HBO bouwkunde.
 • Minstens 5 jaar uitvoerende werkervaring, liefst in de betonbouw / ruwbouw als bv. voorman, (ass.) uitvoerder, projectleider.
 • Liever sterk bouwtechnisch onderlegd dan commercieel.
 • Aangezien je vaak onderweg bent, kun je goed zelfstandig werken en weet je je werkzaamheden goed te organiseren.
 • Enige kennis van bekistingen en bekistingsmateriaal is noodzakelijk.
 • Woonachtig in de regio Limburg of Brabant.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Persoonlijkheid : flexibel ingesteld (1 à 2 dagen per week op kantoor, andere dagen onderweg en eventueel van thuis uit werken), verantwoordelijkheidsgevoel, proactief ingesteld, communicatief vaardig en besluitvaardig.
 • Onze opdrachtgever biedt u een afwisselende functie in een bloeiend bedrijf met een aangename werksfeer. Daarnaast bieden ze u (op termijn) een vaste, voltijdse betrekking met een goede verloning en voorzien ze in verdere opleiding binnen de firma en bieden ze perspectieven voor verdere ontplooiing.

  Een leaseauto maakt onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden, evenals een bonussysteem.

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van bekistingen en mallen voor de prefab.

  Je kunt voor deze vacature contact opnemen met Sithri Steegs, Manager Bouw & Techniek voor Continu België en werkzaam vanuit de vestigingen Breda, Eindhoven, Maastricht en Genk (BE).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier