Productiemedewerker
Startpeople
Aalten, NL
19 uur geleden

Over de functie

Het bedrijf houdt zich bezig met het verwerken en bewerken van groente- en bloemzaden, men maakt een "pil" om een zaadje heen (pilleren), waardoor het door een machine opgepakt en gezaaid kan worden.

Binnen de productie ben je verantwoordelijk voor het verpakken van zaden, die vanuit kisten in zakken van bijv. 20 kilo worden gedaan.

Daarnaast moet je, na een inwerkperiode, een machine kunnen bedienen. Het is vrij pittig en kan zwaar werk zijn; je moet van aanpakken weten.

Een beschrijving van een werkdag luidt als volgt :

s Ochtens bij binnenkomst heeft de werkvoorbereider de zaden klaargezet die gepilleerd moeten worden. Het pilleren gebeurt met coatings en een finishing.

De werkvoorbereider legt bij de zaden een a-4 waarop staat welke coatings en welk finishing bij dat zaad moet worden gebruikt.

De pilleerder gaat zelf de coating en finishing afwegen (gewicht staat aangegeven op het a-4) De zaden worden in een grote ronde draaiton (soort cementmolen) gelegd.

Op 'gevoel' ga je de eerste coating op de zaden poederen (het wordt als het ware over het iets vochtig gemaakte zaad heen gezeefd).

De coating gaat om het zaad heen zitten en het zaadje wordt steeds ronder. Als de eerste coating klaar is, volgt er soms een tweede coating, ook deze wordt op gevoel over de zaden heen gezeefd.

Uiteindelijk wordt de finishing aangebracht over de zaden, dit is het laatste laagje. Het is de bedoeling dat de zaden niet te groot, maar ook niet te klein zijn (het is een secuur werkje).

Je staat alleen achter de draaiton en bent zelf verantwoordelijk voor het eind product. Nadat je klaar bent met het pilleren worden de zaden gedroogd in de droogkamer.

Als de zaden niet meer vochtig zijn, worden ze nog éénmaal gezeefd zodat de te grote zaden en de te kleine zaden worden gescheiden.

Ze streven naar maximaal 3% uitval! en is tijdelijk werk..

Functie eisen

Secuur kunnen werken, fysiek sterk zijn, komt uit de directe omgeving van Aalten, fulltime bschikbaar en flexibele inzet qua werktijden is belangrijk.

Werktijden : 22.00-6.30 uur

Over het bedrijf

Vandaag de dag is het bedrijf in zaadtechnologie toegewijd aan het leveren van toonaangevende, innovatieve zaadtechnologieën voor telers van suikerbieten, groenten en bloemen wereldwijd.

Wat we bieden

Een prettige werkomgeving, een fijne werksfeer, zeer goede verdiensten en ruimte en aandacht voor alle medewerkers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier