Loodgieter
Marnic uitzendbureau
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is een Installatiebedrijf gevestigd in de regio Rotterdam en hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatieprojecten (woningen) in de regio Zuid en Noord holland.

De onderneming is met ongeveer 20 man eigen personeel relatief klein, maar hebben ook de beschikking over een grote pool van flexwerkers.

Voor het invullen van diverse projecten in de regio Zuid Holland en Amsterdam is men opzoek naar diverse monteur met veel kennis en ervaring in de woningrenovatie.

Het gaat voornamelijk om grootschalige projecten waarbij complete blokken worden gerenoveerd. Daarbij bestaan de werkzaamheden uit het verwijderen van de oude huisinstallatie, en het vervolgens weer opbouwen.

Daarbij is veel kennis van het inmeten en plaatsen van leidingwerk (Gas / Water) van groot belang. Daarnaast wordt er gewerkt aan standleidingen en rioleringen.

Daarnaast ben je verandwoordelijk voor het afmonteren van keukenblokken en sanitairevoorzieningen.

Werkdruk in de renovatie kan behoorlijk hoog zijn en daar moet je wel tegen kunnen.

Wat vragen we

 • Tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • In het bezit van VCA.
 • In het bezit van Rijbewijs B.
 • Daarnaast een loyale instelling.
 • Omdat er gewerkt wordt met teams van verschillende afkomsten is het van belang dat je kunt communiceren in de Engelse en Duitse taal.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier