Service Adviseur VW
PON
Rotterdam, NL
11 dagen geleden

Wat ga je doen?

Auto Hoogenboom is volop in beweging : we groeien, en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Service Adviseur Volkswagen in Rotterdam-

Zuid. In je nieuwe baan ben je het aanspreekpunt voor onze klanten die voor reparatie en onderhoud langskomen. Een belangrijke rol, want je zorgt voor een goede doorstroom van de werkorder en stemt met de werkplaats en het magazijn de planning af om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.

Onze klanten verwachten van ons het allerbeste : door goede communicatie, heldere prijsafspraken, advies over (extra) werkzaamheden en een goede facturatie zorg jij voor tevreden klanten.

Door goed advies weet je ook extra producten en diensten aan onze klanten te verkopen, waardoor ze nog beter geholpen zijn.

Wat vragen wij van jou?

Dat jouw drive klanttevredenheid is, staat als een paal boven water. Omdat je in een team werkt waar iedereen het beste voor de klant wil, is het belangrijk dat je assertief bent en goed je plek in een team kan vinden.

Je houdt je hoofd koel, ook als het druk en hectisch is. Je straalt gastvrijheid uit en krijgt er een kick van alles op orde te hebben. Verder vragen we :

 • een afgeronde MBO opleiding in een technische richting
 • goede communicatieve - en schriftelijke vaardigheid in de Nederlandse taal
 • bij voorkeur ervaring als Service Adviseur in de automotive
 • bij voorkeur kennis van producten van de Volkswagen Auto Groep (VW, Audi, SEAT, SKODA) en heb je ervaring met het werken met Autoline
 • Wat bieden wij?

  Bij Auto Hoogenboom werk je in een moderne en groeiende organisatie, met leuke collega’s en elke dag mooie uitdagingen. Auto Hoogenboom is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken.

  Dit heeft voor jou als voordeel dat je veel groeimogelijkheden hebt, zowel in je functie, als persoonlijk door de Pon Academy.

  Ook bieden Pon en Auto Hoogenboom uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • natuurlijk een goed salaris
 • 24 vakantiedagen
 • continu ontwikkelen door producttrainingen, winter- en summerlabs, taaltrainingen etc.
 • collectieve zorgverzekering met een ruime maandelijkse bijdrage van ons een goede pensioenregeling
 • Pon Fit : doe mee aan bootcamps, fiets- en wielerrondes, hardloopevents, hockey, golfclinics en nog veel meer
 • Wie zijn wij?

  Auto Hoogenboom is, met ruim 300 medewerkers, totaal leverancier van mobiliteit in Rotterdam en op de Zuid Hollandse eilanden.

  Auto Hoogenboom vertegenwoordigt de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens SEAT en Skoda. Daarnaast beschikt het over een tweetal schadeherstelbedrijven.

  Auto Hoogenboom is een 100% dochteronderneming van Pon Holdings. De bedrijfscultuur is no-nonsense met gevoel van gastvrijheid voor onze klanten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier