Kinderverpleegkundige in opleiding - Kindergeneeskunde
Erasmus MC
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Functie inhoud

Als kinderverpleegkundige in opleiding ga je aan de slag in het Erasmus MC-Sophia, het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland én misschien wel het meest innovatieve.

Je werkt met de meest bijzondere, veeleisende, kwetsbare en ontroerende patiënten : kinderen. Je leert specialistische zorg te verlenen aan kinderen van verschillende leeftijden waarbij je samenwerkt met de ouders / verzorgers.

Naast behandeling en onderzoek is een bezoekje aan de speelkamer, een lach, een grap of een knuffel soms voor hen het belangrijkste medicijn.

Een professionele inzet, continuïteit, coördinatie, kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid zijn belangrijke speerpunten.

Naast je werkzaamheden op de afdeling volg je de opleiding tot kinderverpleegkundige. De opleiding start twee keer per jaar en duurt 16 maanden.

Voorafgaand aan de opleiding start je, minimaal voor twee maanden, met voorwerken op de afdeling. We bieden ook de mogelijkheid tot langer voorwerken wanneer je jezelf nog wilt ontwikkelen als verpleegkundige.

Tijdens de opleiding krijg je intensieve begeleiding en word je klaargestoomd om zelfstandig de functie uit te voeren. Je werkt in wisselende diensten in een multidisciplinair team waar samenwerken hoog in het vaandel staat.

Het is mogelijk om na afronding van de opleiding tot Kinderverpleegkundige door te stromen naar de HCK / ICK / HCN / ICN opleiding.

Tijdens het laatste deel van de opleiding kun je ook leren en werken op één van deze afdelingen.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het Erasmus MC-Sophia één van de academische kinderziekenhuizen in Nederland. Dit betekent dat je bij ons de meest interessante ziektebeelden tegenkomt.

Wij behandelen kinderen van 0-18 jaar die vaak (hoog-) complexe en specialistische zorg nodig hebben. Zorg die niet in alle ziekenhuizen geboden kan worden.

Regelmatig worden er dan ook kinderen naar ons overgebracht voor verdere diagnostiek of behandeling.

In ons ziekenhuis staat de beste zorg voor een kind voorop. Dit betekent dat wij de nieuwste diagnostiek en behandeling combineren met aandacht voor ieder kind en de familie.

Een kind is tenslotte onlosmakelijk verbonden met het gezin en ieder gezin is uniek in zijn waarden en behoeften. Wij noemen deze gezins-

geïntegreerde zorg Samenzorg.

Profiel

Voor deze opleidingsplaats zoeken we kandidaten die de opleiding Verpleegkunde A, mbo-V of hbo-V succesvol hebben afgerond.

Je beschikt over een geldige BIG-registratie en minimaal één jaar werkervaring of stage-ervaring in een ziekenhuis. Je kunt je uitstekend inleven in het kind en de familie, staat stevig in je schoenen en weet je eigen grenzen te stellen.

Je bent nieuwsgierig, leergierig en verdiept je graag elke dag in nieuwe facetten van het verpleegkundig vakgebied.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en / of relevante registraties zoals BIG / RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.071 (schaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

De zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier