Uitvoerder
Eminent
Roermond, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Een uitvoerder voor onze vacature in de regio Limburg. Jij hebt aantoonbare & relevante werkervaring als uitvoerder en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen. Uiteraard betekent dit ook dat bij goed functioneren een vast dienstverband wordt aangeboden.

Je werkzaamheden zijn :

 • zorg dragen voor een adequate uitvoering van één of meerdere projecten, zodanig dat het project binnen bestek eisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt
 • na een korte inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig projecten te kunnen uitvoeren
 • verantwoordelijk voor het toezien op de naleving van het bedrijfsbeleid en de geldende veiligheidsregels
 • Interesse? Neem contact op met Lars Verbakel, 06 - 39 87 27 11, l.verbakel eminentgroep.nl

  Functieeisen

  Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en hebt kennis van de bouwsector, de processen die hiermee gemoeid zijn en de vakdisciplines die hierbij betrokken zijn.

  Je bent bekend met de wettelijke voorschriften ten aanzien van de veiligheid, Arbo en andere op het bouwwerk betrekking hebbende voorschriften.

  Tevens heb je kennis van kosten- en manurenbewaking en je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen

  Bedrijfsomschrijving

  Het bedrijf bouwt al sinds 1859 op kennis en ervaring van voorgaande generaties. We ontwikkelen, bouwen en beheren individuele woningen, woningbouwcomplexen en utiliteits- / industriegebouwen.

  Dat maakt ons tot een allround bouwbedrijf waar we trots op zijn.

  Kwaliteit van het eindresultaat telt. Accepteren wij een opdracht, dan leggen we onze ziel en zaligheid in de uitvoering.

  Daarbij telt vakmanschap, maar ook met de tijd meegaan. Wij werken met de laatste materialen en technieken. Onze organisatie voldoet aan de hoogst denkbare eisen op het gebied van Arbo, veiligheid, kwaliteit en milieuBij ons staat de mens centraal, dat is 1 van onze MVO-kernwaarden.

  Dit geldt voor onze medewerkers maar ook voor onze klanten en ketenpartners. Voor u dus. Wij treden elkaar met open vizier en vertrouwen tegemoet.

  Onze medewerkers onderschrijven de gedragscode van het bedrijf. Hierin spreken wij ons uit over zaken als integriteit, transparantie, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu.

  Zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met onze bedrijfsvoering. Zo weet u dat u kunt bouwen én vertrouwen op de service van de vakman.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend familiebedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

  Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden en een uitzicht op een vast dienstverband.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier