Allround Elektromonteur
Regiodienst
Bleiswijk, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Voor een jong bedrijf in Bleiswijk is Regiodienst opzoek naar een allround elektromonteur. Heb je ervaring met nieuwbouw, onderhoud, service en het oplossen van storingen van elektrotechnische installaties binnen de particuliere sector, woningbouw, utiliteit en industrie?

Kan je volledig zelfstandig aan de slag? Ben je in het bezit van een diploma in de richting van elektrotechniek te denken aan AMSI of MSI?

Dan is Regiodienst Delft opzoek naar jou? Interesse? Stuur dan vandaag nog je cv!

Organisatie

De organisatie je nog vrij jong en is gevestigd in Bleiswijk. Op dit moment bestaat het team uit 6 elektromonteurs en de eigenaar.

Het bedrijf richt zich op de elektrotechniek in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een renovatieproject, nieuwbouw, het maken van aanpassingen in bestaande installaties of het opzoeken en oplossen van een storing dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Het organisatie is actief binnen de particuliere sector, utiliteit, woningbouw en industrie.

Functie

Als allround elektromonteur kom je terecht in een professioneel team van elektromonteurs. Je zal je met name gaan richten op het gebied waar je de meeste ervaring hebt.

Dat kan binnen de zwakstroom of stekstroom zijn, renovatie, nieuwbouw, het oplossen van storingen of het onderhoud van elektrotechnische installaties.

Je zal zelfstandig aan de slag gaan met een stapel bonnen. De werkzaamheden vinden plaats binnen de particuliere sector, utiliteit, woningbouw en industrie.

Functie eisen

Van de allround elektromonteur word verwacht :

 • minimaal een opleiding op MBO / MTS / LTS niveau te denken aan AMSI, MSI of gelijkwaardig op het gebied van elektrotechniek;
 • minimaal 5 jaar werkervaring binnen de elektrotechniek;
 • in het bezit van een VCA;
 • in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • bereid zijn tot het draaien van storingsdiensten;
 • je bent klantgericht, flexibel en kan zelfstandig werken;
 • je bent communicatief (zeer) vaardig;
 • woonachtig in de directe omgeving van Bleiswijk.
 • Aanbod

  In de functie van allround elektrotechniek kom je te werken in een service gerichte organisatie, krijg je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bedrijfskleding en een bus van het bedrijf.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier