Aankomen Snijoperator
Luba Uitzendbureau Stede Broec
Enkhuizen, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb je affiniteit met techniek en ben je een sleutelaar? Het vak leren van operator? Op zoek naar toekomstperspectief? Een functie waar je door kan groeien?

Dit is de kans van aankomend operator naar vakkracht. Lees gauw verder voor de mogelijkheden!

Als aankomend operator begint je werkdag fris en fruitig aan de machine in de cleanroom. Dat moet ook wel, want je werkt met snijmachines waarbij je goed moet opletten.

De hoofd operators zijn verantwoordelijk voor het volledig in- en omstellen van de machine. Als aankomend snij operator ben jij in eerste instantie de persoon die de gesneden materialen inpakt en verzendklaar maakt.

Jij leert hier het vak van operator.

Werkzaamheden als je start zijn : het vouwen van dozen, inleggen van onderleggers, bestickeren van dozen en deze stapelen op de pallets.

Daarnaast ondersteun jij de hoofd operators met het inhangen / inleggen van materiaal.

Jij laat jezelf zo zien, dat de hoofd operators overtuigd zijn dat jij potentie hebt om óók operator te worden. Is dat daadwerkelijk het geval, dan bedien jij één van de machines die er staan.

Deze werkzaamheden blijf jij doen in combinatie met inpakwerkzaamheden. Al doende leer jij steeds meer tijdens het werk.

Een baan met toekomstperspectief.

Wanneer jij als operator werkzaam bent, lees jij vanaf de orderlijst wat de klantspecifieke wensen zijn. Hierbij houd je rekening met de juiste dikte en afmetingen van het materiaal.

Wanneer jij op deze functie van aankomend operator solliciteert lezen wij jouw motivatie en bekijken we jouw cv.

 • Graag zien wij dat je een afgeronde mbo-opleiding heb en / of soortgelijke werkervaring hebt opgedaan.
 • Wij lezen graag een motivatie waaruit blijkt dat jij de potentie hebt om door te kunnen groeien naar volwaardig operator.
 • Kun jij aantonen dat je beschikt over een aanpakkersmentaliteit?
 • Stilzitten is niets voor jou. Is het werk klaar? Dan vraag je of je iets anders kunt doen qua werkzaamheden, iets kan leren of pak je de bezem.
 • Ook is het belangrijk dat je resultaatgericht en nauwkeurig werkt. De materialen worden op een tiende millimeter gesneden, een foutieve snijmaat kan grote (financiële) gevolgen hebben.
 • Daarnaast verricht jij veel tilwerkzaamheden tussen de 4 en 15 kg. Een bezoekje aan de sportschool is na werktijd niet meer nodig!

  Wat wij bieden :

 • Het salaris voor deze functie is € 11,40 bruto per uur
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • In deze functie werk je 39 uur per week
 • Toekomstperspectief geboden
 • Een functie in de ochtenddienst. Wellicht dat jij op den duur gaat werken in de 2-ploegendienst, hier moet je wel voor openstaan
 • Heb jij je ontwikkeld tot operator? Dan ligt de wereld voor jou open. Een vak met een mooie (financiële) toekomst.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier