Vakantiemedewerkers
Nieuwebaan
Oss, NL
5 dagen geleden

Als jij op zoek bent naar vakantiewerk of tijdelijk werk, zoek dan niet verder. Bij dit foodbedrijf in Oss kun je tijdelijk als productiemedewerker aan de slag.

En, bevalt het zo goed dat je wilt blijven? Ook dat is mogelijk bij dit bedrijf.

Waar jij bij gaat horen

Onze opdrachtgever staat al jaren bekend als een uiterst professionele en ervaren producent van Oosterse ambachtelijke gerechten.

In de moderne productieomgeving zorgen alle 200 betrokken medewerkers dagelijks voor de lekkerste maaltijden, zowel voor de supermarkt als voor de grootkeuken.

Ondanks de snelle groei van de afgelopen jaren staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind : topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijze.

Dagverse groentes worden meteen verwerkt en de specerijen, rijst, mie en ketjap importeren ze zelf uit Azië. Het resultaat : hoogwaardige, ambachtelijke Oosterse gerechten zoals we kennen vanuit de beste restaurants.

Topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen! Geloof ons, je waant je in Azië bij deze opdrachtgever! Dit familiebedrijf maakt ambachtelijke maaltijden volgens traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen! De gerechten worden voor zowel grootkeuken als supermarkten gemaakt.

Wat jij gaat doen in jouw nieuwe baan

Voor diverse afdelingen zijn wij op zoek naar tijdelijk productie personeel. Je staat aan een productie lijn en, afhankelijk van de afdeling, vul je bakjes met eten, plak je etiketten, maak je schoon of help je bij de voorbereiding.

Er is genoeg te doen en we zoeken meerdere kandidaten.

Je komt in een 2-ploegendienst te werken (om de week 6 : 30-14 : 30 of 14 : 30-23 : 30).

Wat jij meeneemt

 • Je bent minimaal een maand aaneengesloten beschikbaar;
 • Je bent 21 jaar of ouder;
 • Je bent minimaal 5 dagen per week in een 2-ploegendienst beschikbaar;
 • Je bent een aanpakker;
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en / of Engelse taal.
 • Wat bieden wij jou

 • Een afwisselende vakantiebaan;
 • Een salaris van €10,16 bruto per uur (exclusief ploegentoeslag)
 • Wil je meer weten?

  Gaby Coolen085 877 1757

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier