Verzorgende IG NAH Nijenstede - Amersfoort
Beweging 3.0
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners met NAH die zorg nodig hebben.

Naast de prettige omgang met de bewoners bouw je ook een (vertrouwens-) relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en een kei bent in je vak. Je zult als verzorgende IG werkzaam zijn op de afdeling NAH.

Het gaat zowel om dag- als avonddiensten (tussen 07.00 en 23.00 uur). Daarnaast zijn ook nachtdiensten bespreekbaar. Het zal veelal om verantwoordelijke diensten gaan van 7,5 tot 8 uur per dienst.

Waar ga je dit doen?

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging.

De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek : een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie.

Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling.

Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan.

Tot en met 2020 wordt Nijenstede in fases verbouwd om de locatie toekomstbestendig te maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier