Assistent Accountant
Rexen Headhunting & Recruitment
Doetinchem, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een professioneel accountantskantoor met vier vestigingen in de regio Doetinchem. Zij zijn gespecialiseerd in accountancy, aangiften, complexe fiscale vraagstukken, arbeidsrecht, wettelijke controles, bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen, bedrijfsassurantiën en pensioenen.

Deze brede dienstverlening is gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Functie omschrijving

Wegens groei van onze organisatie zoeken wij een Assistent Accountant (24 40 uur per week) voor de vestiging Doetinchem.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften en de administraties voor klanten.

Je ondersteunt je naaste collega’s, begeleidt Junior Assistent Accountants en denkt mee over verbeterpunten en aanbevelingen voor de optimalisatie van de administratie van klanten.

Daarnaast signaleer jij actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de klant, probeer je in te springen op veranderingen en vertaal je deze naar een passend advies.

Je onderhoudt contact met klanten die aan jou worden toegewezen, handelt vragen van klanten zelfstandig af en adviseert hen over administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken.

Op deze manier lever jij een bijdrage aan de verdere groei, kwaliteit en ontwikkeling van onze organisatie.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de positie van Assistent Accountant voldoe je aan de volgende functie eisen :

 • HBO / WO richting Accountancy of Bedrijfseconomie of soortgelijk, zoals SPD;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als Assistent Accountant;
 • Ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften.
 • Daarnaast beschik je over de volgende persoonlijke kenmerken :

 • Dienstverlenende instelling;
 • Initiatiefrijk en flexibel;
 • Gericht op kwaliteit;
 • Communicatief sterk.
 • Arbeidsvoorwaarden

  De bedrijfscultuur is te omschrijven als professioneel, informeel en dienstverlenend. In deze zelfstandige functie sta jij centraal en krijg je voldoende ruimte en gelegenheid om je verder te ontwikkelen.

  Het salaris is uitstekend en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het gaat om een vaste fulltime of parttime baan, direct in dienst bij onze opdrachtgever

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier