Java Developer gezocht voor hippe start-up!
CareerValue B.V.
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Ik zoek een ervaren en verantwoordelijke Developer voor wie de nieuwste technieken en frameworks geen geheimen hebben!

De huidige Software is gericht op het Scrapen van specifieke data op het internet en deze data wordt op een mooie manier aan klanten gedeeld.

Middels bepaalde data kunnen klanten van dit bedrijf precies zien waar producten worden verkocht, wat er vervolgens mee gebeurd en wat de prijzen doen van de producten.

Dit is slechts een klein voorbeeld uit de verschillende toepassingen van deze Scraping software.

Een ander voorbeeld is een software app is een mobiele app en deze is gericht IoT. IoT is natuurlijk een onderwerp waar jij je als Developer flink in gaat verdiepen!

Als klap op de vuurpijl ontwikkelen zij ook nog een software app voor logistieke partijen waarbij de eindgebruiker kan zien op de werkplekken binnen de organisatie bezet zijn, kunnen zij gebruik maken van het indienen van declaraties via deze app en werken met een agenda die alles tot in de puntjes weergeeft.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal een HBO / WO afgeronde opleiding en IT gerelateerd;
 • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels;
 • Kennis van Java (EE), MySQL en Linux Servers;
 • Je hebt ervaring met continuous integration en Swagger UI;
 • Je hebt bij voorkeur goede kennis van Scrum / Agile en MVC / OOP;
 • Je bent creatief, zelfstandig en ondernemend ingesteld.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Het bouwen van multi inzetbare online scraping tools voor grote bedrijven, daar is geld in te verdienen en dat weet deze leuke start-

  up, gevestigd in de omgeving van Tilburg. De oprichter is een enthousiaste Software Developer en samen met een compagnon bouwt hij nu aan een mooi software bedrijf.

  Er is hier ruimte voor talent, creativiteit, flexibliteit, eigen inbreng en in deze fase ook echt onderdeel worden van een groeiend bedrijf! Er zijn ambities om op internationaal vlak ook impact te gaan hebben en in die transitie zullen nieuwe medewerkers midden in gaan zitten.

  Ben jij ondernemend, IT minded, heb jij een passie en liefde voor Software Development en wil jij de mogelijkheid krijgen om zelf ook een aandeel te krijgen in een bedrijf?

  Dan ben je hier aan het juiste adres!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier