Traineeship Data Engineering
Sogeti
Vianen, NL
4 dagen geleden

Traineeship Data Engineering

Als starter in de IT ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen.

Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan. Met als hoogtepunt : een unieke business course van de Ohio University in de Verenigde Staten. Hoe cool is dat?

Een vliegende start Als Trainee Data Engineering start je met een twee maanden durende basisopleiding. Onderdeel daarvan is een drie weken durende Business Course van de Ohio University in de Verenigde Staten.

Daar maak je niet alleen kennis met Sogeti, de universiteit biedt je óók een kennismaking met jezelf. Naast vakmanschap vinden we het belangrijk dat je als persoon ontwikkelt.

Kies je voor Sogeti, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De basisopleiding aan de Ohio University is bekroond met een Program Excellence Award’ door de Higher Education Association’.

Traineeship Data Engineering Gedurende dit traineeship krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen binnen Data Engineering.

Je doet niets liever dan complexe vraagstukken oplossen. Het ontwerpen en bouwen van complexe datawarehouses in de Cloud.

Op deze manier gaan klanten optimaal gebruik maken van hun data. Jouw kritische oog komt hierbij goed van pas. Je bent ambitieus en je bent op zoek naar een baan die je uitdaagt, zodat jij jezelf breed kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je gebruik maken van jouw collega's als sparringspartner en sta je er niet alleen voor.

 • Wie ben jij? ✔Je beschikt over een afgeronde IT gerelateerde HBO- of WO opleiding; ✔Je hebt kennis van visualisatie tools zoals Power BI of Tableau;
 • Je hebt kennis van script tools zoals SQL, Java, Python of R;
 • Je hebt kennis van databases en ETL oplossingen; ✔ Je hebt kennis van ETL oplossingen en SQL;Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier