Snowflake Consultant
Axians
Laren
6 dagen geleden

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Snowflake, een innovatieve cloud database, is specifiek ontwikkeld voor BI en Analytics toepassingen en biedt een managed database platform waarbij schaalbaarheid, performance, autorisatie en privacy by design’ is geregeld.

De kracht van Snowflake biedt data engineers een perfect platform om snel on-premise en cloud met elkaar te verbinden en data te ontsluiten.

En wij bieden jou de kans om de overstap te maken naar de wereld van moderne cloud data-architecturen en te gaan werken voor grote, innovatieve organisaties als Landal, LeasePlan, Transavia, RTL Nederland en De Persgroep.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een slimme, ambitieuze en nieuwsgierige IT’er die toe is aan een volgende stap. Nieuwe concepten heb je snel onder de knie en je verdiept je graag in nieuwe tools.

Je bent sociaal en werkt graag samen aan de beste oplossingen.

Jouw profiel :

 • Afgeronde Bachelor of Master opleiding (bijv. Informatica, Informatiekunde of Software engineering)
 • Sterk in SQL en ervaring met programmeren in SQL Server en / of Oracle
 • 2-10 jaar ervaring met software ontwikkeling, data integratie of databases
 • Communicatief sterk
 • Een echte teamspeler
 • Wat bieden wij jou?

  Dit is je kans om alles te leren over cloud data-architectuur, database-technologie en big data (cloud) platformen. En bij Axians ben je nooit uitgeleerd! Op onze academy volg je regelmatig, tijdens werktijd, trainingen om je kennis én vaardigheden verder te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier