Klantenservice Zakelijk
Randstad
ROTTERDAM, NL
19 uur geleden

Jij bent service gericht, zet de klant op de eerste plek en heb een commerciële drive. Excellente dienstverlening is voor jou automatisme.

Je bent trots op de missie van Eneco : "duurzame energie voor iedereen" en kent de producten en diensten die ons en onze klanten helpen deze missie te bereiken.

Je vindt het leuk om hierover het gesprek aan te gaan met je klanten, een klik te maken en hen hierin te adviseren.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Maandagochtend kom jij binnen in het grote, open gebouw van Eneco. Je haalt een verse koffie bij de espresso-bar en neemt de lift naar de vierde verdieping.

Samen met je collega's heb je een dagstart en daarna pak je de e-mail op van jouw klantportfolio. Mevrouw de Vries contactpersoon van een grote klant belt om de facturen van de maand augustus te bespreken.

Nadat jij haar advies hebt gegeven en uitleg over het energieverbruik op de facturen, geeft ze aan dat ze erg blij is met jouw expertise.

In een overleg met jouw klantmanager bespreek jij een creatieve manier om jouw klanten advies op maat te geven over de nieuwe producten van Eneco.

Omdat je klant- & resultaatgericht bent is het voor jou geen probleem om alle vragen in 1 klantgesprek goed EN naar tevredenheid te beantwoorden : FTR en KOTV zijn afkortingen die voor jou vanzelfsprekend zijn.

Bij Eneco heten we je welkom in de nieuwe wereld : het werken in zelfsturende brancheteams. Om onze klanten zoveel mogelijk maatwerk te bieden, werken we in gespecialiseerde, zelfsturende brancheteams.

We werken vanuit een agile mindset, wat inhoudt dat jij samen met je team verantwoordelijk bent voor het behalen van je targets en SLA’s.

Klantgerichtheid, samenwerken, feedback geven, continue leren en verbeteren zijn een voorwaarde voor succes en dus belangrijke eigenschappen om te hebben.

Hierbij word je begeleid door een teamcoach.

Ook zorgen we ervoor dat je als nieuwe collega een inwerktraject krijgt op processen & systemen onder begeleiding van een kenniscoach.

Jij bent :

 • Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Pro-actief, je hebt lef en zeer nauwkeurig;
 • Je hebt een positieve instelling, je bent resultaatgericht en je kan makkelijk verbanden leggen.
 • Jij hebt :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal twee jaar ervaring op een klantenservice / administratieve functie, bij voorkeur met zakelijke klanten;
 • Interesse in de energiemarkt, kennis van de markt is een pre

  Wat krijg jij?

  Je ontvangt een reiskostenvergoeding op basis van de volledige kosten van het openbaar vervoer, tot maximaal 60 kilometer vanaf Rotterdam-

  Alexander. Als je samen met je team ver boven je target scoort kun je hier VVV bonnen voor ontvangen! Daarnaast bieden we je ondersteuning en coaching op het gebied van kennis, en gespreksvaardigheden evenals persoonlijke ontwikkeling.

  Voel jij je aangesproken tot deze vacature, dan zijn wij benieuwd naar jou!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Annabel Vico Staudt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier