Startende Eerste Autotechnicus
van-mill
Dordrecht
2 dagen geleden
source : Amega Groep

Wat ga je doen?

In deze startersfunctie zorg jij ervoor dat dat auto van de klant in perfecte staat wordt afgeleverd! Hoe pak jij dit aan?

Je gaat onder begeleiding van een ervaren Eerste Autotechnicus aan de slag met de auto van de klant en voert de werkzaamheden volgens afspraak uit.

Je houd je bezig met het uitvoeren van software updates, onderhoud en reparaties aan diverse auto’s om zo ervaring op te doen.

Moeilijke diagnoses doe je in het begin samen met een ervaren collega om het zo te leren, waardoor je het uiteindelijk zelfstandig kunt oplossen.

Zo is geen dag voor jou hetzelfde en blijf je jezelf ontwikkelen! Om alle ins en outs te leren van de nieuwste autotechnieken zul je diverse opleidingen volgen.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s. Je wilt graag dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat de klanten tevreden zijn.

Daarnaast vragen wij ook :

 • een recent afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus;
 • enige stage-ervaring in een werkplaats;
 • een actieve houding om nieuwe dingen te leren.
 • Wat kan je van ons verwachten?

  Je mag sleutelen aan mooie auto’s binnen een moderne werkplaats met professioneel gereedschap. Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team.

  Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

  Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op :

 • een goed startsalaris;
 • voldoende (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s.
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.
 • een vast contract bij goed functioneren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier