Overblijfvrijwilliger
Kober
Regio Breda/Roosendaal, NL
20 uur geleden

Kom jij werken als overblijfvrijwilliger bij Kober

Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij om samen met de kinderen een boterham te eten, spelen of lekker kletsen? Dan ben jij de overblijfvrijwilliger die wij zoeken.

Jouw functie als overblijfvrijwilliger bij Kober

Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfvrijwilliger willen werken op basisscholen in en in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal.

Samen met het overblijfteam draag je zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer. Tijdens het overblijven gaat het om capaciteiten als spelleider, scheidsrechter, schoonmaker en gespreksmaatje.

Jouw capaciteiten zijn voor ons belangrijker dan een specifieke opleiding. Het is belangrijk dat je een groep kinderen een leuke, ontspannen en verantwoorde lunchpauze kunt bezorgen.

Jij bent onmisbaar

Werken als overblijfvrijwilliger voor Kober is niet alleen bijzonder leuk om te doen, je kunt ook rekenen op een deskundige aanpak, scholing en begeleiding.

Want achter je staat dé grootste organisatie voor professionele kinderopvang in West-Brabant.

Je eigen kind(eren) kunnen gratis overblijven

Het is een uitdagende klus waar je een belastingvrije vrijwilligersvergoeding voor krijgt. Een ander leuk voordeel is dat eigen kind(eren) gratis overblijven op de dagen dat jij werkt!

Wij willen graag uitkeringsgerechtigden erop wijzen dat ook zij vrijwilligerswerk kunnen doen (zie www.belastingdienst.nl).

Vraag hiervoor van te voren toestemming aan bij de uitkeringsinstantie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier