International Sales Account Assistant per direct
SIRE
Utrecht, The Netherlands
1 dag geleden

Het bedrijf

Our client is a professional Food organisation, based in Utrecht Netherlands. Mijn client is een internationale producent van voedingsmiddelen.

Hun moderne productielocatie in Aalsmeer waarborgt hun snelle groei en internationale uitbreiding. Vanwege deze groei zijn zij nu op zoek naar een Sales Assistent.

Functie omschrijving

Je assisteert twee account managers op alle dagelijkse commerciele werkzaamheden, waarin jij van cruciaal belang bent. Jouw commerciele vaardigheden en acuratesse zorgen voor een soepel lopend salesproces.

Verantwoordelijkheden

Jouw dag bestaat uit het contact onderhouden met bestaande klanten en deelnemen aan proeverijen. Je bezoekt beurzen en evenementen in binnen-

en buitenland, en vindt het dus niet erg af en toe een paar dagen van huis te zijn. Natuurlijk vind jij reizen juist leuk, en zie je het als een kans jezelf te ontwikkelen!

Je beheert de agenda van de accountmanagers, verzorgt de agenda's en jij bent ultra secuur in het bijhouden van de salesadministratie.

Je organiseert, en neemt deel aan beurzen in binnen- en buitenland.

Na gedane promoties en sales / aftersales ben jij een kei in het analyseren van de effectiviteit hiervan.

Je volgt leads op en geeft presentaties voor meetings. Je bent dus niet op je mondje gevallen en kunt zaken effectief en helder voor het voetlicht brengen.

Je bent creatief en zoekt mogelijkheden om verdere groei van klanten te realiseren, in de breedte en diepte.

Vereisten

Je bent vooral een commercieel talent op HBO niveau. Je hebt ongeveer 4 jaar ervaring met een ondersteunende sales-rol of klantenservice / support.

Mocht je ervaring hebben in de food branche, dan is dat natuurlijk een pré! Je heb je eigen auto en rijbewijs en eigen vervoer.

Je beheerst Nederlands en Engels tot in de puntjes en als je je ook nog eens in het Duits, Frans, en / of Nederlands kunt uitdrukken zou dat fantastisch zijn.

Je bent een teamspeler en kunt snel schakelen. De organisatie groeit snel en daar moet je mee om kunnen gaan.

Overige informatie

Are you interested and do want to apply for this role, please fill out your application via the apply button below and contact Patrick Beek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier