Senior Medewerker Logistiek in Ede - 21072201
Alliance Automotive Group
Darwin Straat, Ede, Netherlands
1 dag geleden

Senior Medewerker Logistiek Ede

De ene dag heb je voldoende tijd om je werkzaamheden goed en netjes uit te voeren, terwijl het de volgende dag rennen en vliegen is om te zorgen dat onze klanten op tijd de juiste automaterialen binnenkrijgen.

Jij bent daarin een belangrijke schakel.

In deze functie ben je werkzaam in ons distributiecentrum (DC) in Ede. Het DC levert via verschillende depots automaterialen aan grossiers in heel Nederland en België.

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de in- en uitgaande goederenstromen worden afgehandeld. Je pickt orders, ruimt binnenkomende goederen in en voert interne goederenverplaatsingen uit.

Daarnaast ontferm jij je over het ordenen en opgeruimd houden van het magazijn, zodat alle werkzaamheden op de vloer zo snel en soepel mogelijk kunnen worden volbracht.

Als Senior Medewerker Logistiek voer je diverse werkoverleggen en stem je met jouw Teamleider af waar ontwikkelingsmogelijkheden of relevante knelpunten zijn.

Jij bent voor een groot deel verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een cultuur / klimaat op het DC, waarin het leveren van kwaliteit en excellente service belangrijk gevonden wordt en waarin dit dan ook continu wordt nagestreefd.

Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de magazijnprocessen.

Klinkt dit voor jou als de ideale baan? Woon je in of in de nabije omgeving van Ede en ben je minimaal 18 jaar oud?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Goed om te weten :

 • Je werkt 40 uur in ploegendiensten
 • Eindigt je werkdag na 18 : 00 uur, dan krijg je urentoeslag
 • Werktijden worden in overleg met de Teamleider bepaald
 • Zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie
 • Wat bieden wij?

  Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen, bijvoorbeeld met een e-learning die gaat over veilig werken met gevaarlijke stoffen.

  Daarnaast doen al onze + / - 1800 collega’s hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier