Backoffice Medewerker
DentalMatch
Reeuwijk
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel :

Bij deze mondzorgorganisatie werken ze vanuit het hart. Elke dag weer zetten zij zich voor 100% in om de mondgezondheid van patiënten - en daarmee hun kwaliteit van leven - te verbeteren.

Zij werken vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op goede mondzorg en nemen samen verantwoordelijkheid voor patiënten die vanwege ouderdom, ziekte of psychische problematiek uit beeld zijn geraakt.

Daarnaast bieden zij op vrijwillige basis hun diensten aan bij organisaties die zich inzetten om een beter leven mogelijk te maken voor mensen met complexe problematiek.

Functieprofiel :

In de functie van backoffice medewerker ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de agenda's van de behandelaren en de daarbij komende administratie.

Je schrijft patiënten in, verzorgt declaraties en bent het aanspreekpunt via de telefoon en e-mail voor patiënten en betrokkenen.

Dankzij jou kan het behandelteam op een efficiënte manier aan de slag op locatie en zijn de juiste behandelaren, assistenten en instrumentaria aanwezig.

Je hebt een servicegerichte instelling en draagt de verantwoordelijkheid dat de zorgvraag vanuit de patiënt of betrokkenen goed en adequaat wordt opgelost.

Je weet deze zorgvragen goed te prioriteren en te verwerken in het afsprakensysteem.

Functie-eisen :

 • Je hebt werkervaring in de tandheelkundige branche*;
 • Je bent administratief sterk en zeer nauwkeurig;
 • Je bent servicegericht en hebt affiniteit met kwetsbare doelgroepen;
 • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om in een hecht team te werken;
 • Je minimaal 32 uur beschikbaar.

 • Sollicitaties van kandidaten die geen ervaring hebben in de tandheelkundige branche worden niet in behandeling genomen.
 • Aanbod :

  Bij deze succesvolle organisatie, kennen ze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een informele en prettige werksfeer waardoor er een hechte band onderling is.

  Een aantal keren per jaar worden er leuke, gezellige en soms leerzame bijeenkomsten georganiseerd!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier