Werken bij een toonaangevend bedrijf
Randstad
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er op het hoofdkantoor van de ABN AMRO aan toe gaat? Misschien wist jij altijd al dat je bij een bank wilde gaan werken of ben je er pas tijdens het derde jaar van je studie achter gekomen dat jij de dynamiek van de economie intrigerend vindt.

Maar die passie voor de financiële / economische wereld is precies wat wij zoeken! Wij hebben uiteenlopende posities beschikbaar bij onder andere ING, Deutsche Bank, ABN AMRO maar ook De Nederlandsche Bank.

Zie jij jezelf daar al zitten?

Jouw werkomgeving

Van buiten lijken de grote kantoren statig en formeel maar eenmaal binnen zal je het anders ervaren. Op de vloer willen ze juist graag zien wie jij echt bent.

Iedereen is uniek en heeft eigen kwaliteiten. Teamgevoel is belangrijk; er is ruimte voor een geintje maar er wordt ook hard gewerkt.

Op steeds meer afdelingen wordt er Agile gewerkt of wordt dit principe geïmplementeerd. Het werken in zelfsturende teams geeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid en vraagt om effectieve samenwerking met je collega’s.

Hierdoor zijn het stuk voor stuk werkplekken waar jij veel kan leren en nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen.

Wie ben jij?

De economische sectie in de krant zou jij nooit overslaan

Je hebt een HBO of WO diploma in financieel / economische richting

Naast Nederlands beheers je de Engelse taal ook goed

Je bent fulltime beschikbaar

En verder...

Je vindt het leuk om mee te denken hoe processen efficiënter kunnen en kan anderen op enthousiaste wijze meenemen in jouw ideeën.

Analytisch vermogen, daadkracht en communicatief vaardig zijn competenties waarin jij jezelf in herkent.

Wat kun jij verwachten?

Doorgroeimogelijkheden en loopbaanpaden binnen het bedrijf of de sector

Mogelijkheid om naast je werk extra projecten op te pakken

Mooi salaris vanaf €14 (wat soms nog flink op kan lopen!)

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via de site! We zijn doorlopend op zoek naar nieuw talent voor onze openstaande vacatures.

De beschikbare vacatures kunnen iedere dag weer anders zijn. Heb jij toevallig al een richting binnen de bank waar jouw voorkeur naar uitgaat?

Bijvoorbeeld de wereld van aandelen, internationaal betalingsverkeer of compliance? Geef dit dan vooral aan in jouw motivatie! En vergeet niet een recent CV bij te voegen.

Wij nemen contact met je op voor een eerste telefonische sollicitatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Jet van Halteren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier