Veiligheidsfunctionaris/Praktisch ingestelde Department Safety Officer (DSO) (TNWDSO19-013)
Delft University of Technology
Delft, NL
7 dagen geleden

Functie omschrijving

Als veiligheidsfunctionaris / DSO heb je een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Je bent werkzaam in het Technische Natuurkunde gebouw en ondersteunt daar de afdelingen Imaging Physics, Quantum Nanoscience en de ondersteunende diensten van de faculteit op het gebied van veiligheid.

Een essentieel onderdeel van het werk is overleg met wetenschappelijk medewerkers en technici, evenals het maken van risico-

inventarisaties. Je adviseert groepen en diensten op basis van je eigen expertise of in nauwe samenspraak met Health, Safety & Environment (HSE) adviseur van de faculteit.

Je vertaalt wettelijk eisen op het gebied van onderzoek in praktische uitvoerbare oplossingen, je houdt toezicht op veiligheid en toetst aan de wettelijke eisen waar de faculteit op dit gebied aan moet voldoen.

Tevens analyseer je incidenten en ongevallen. Je geeft veiligheidsvoorlichting en schrijft daarvoor instructies. Je beoordeelt en adviseert ten aanzien van bouw-

en verbouwwerkzaamheden in laboratoria. Je adviseert ten aanzien van BHV-oefeningen in het gebouw. Je neemt deel aan de VGWM commissie van de afdelingen waarvoor je werkt en van de faculteit.

Je hebt een adviserende rol ten aanzien van het gebruik van Labservant. Het betreft een zelfstandige functie binnen de afdeling.

De functie wordt functioneel gecoördineerd door de Health, Safety & Environment Advisor van de faculteit TNW. Hiërarchisch val je onder een afdelingssecretaris van 1 van de afdelingen.

Functie eisen

Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau (met technische kennis ten aanzien van chemicaliën en lasers) en minstens 5 jaar ervaring in een research omgeving.

Je hebt minimaal een diploma Middelbare Veiligheidskunde. Je bent goed in staat op diverse niveaus in de organisatie de veiligheidsaspecten op overtuigende wijze voor het voetlicht te brengen.

Je bent analytisch, praktisch ingesteld en je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent leergierig en hebt aantoonbare interesse voor veiligheid.

Je bent in staat om onafhankelijk te opereren in een grote organisatie en om zelfstandig de kwaliteit van je eigen werk te bewaken.

TU Delft is een internationale organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie vereist.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 24 uur (0,6 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 of 10 (met een maximum van € 4274,-

bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier