Dunwandig CV Monteur
Aditech
Zwolle, NL
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Dunwandige cv-ketels installeren, warmtepompen plaatsen, zonneboilers installeren en onderhoud verrichten voor goed werkende dunwandige verwarmingssystemen, dat is jouw vak.

Doe je dat graag en wil je dat blijven doen? Dan is deze baan als cv monteur dunwandig dé kans voor jou in de regio Zwolle.

Als centrale verwarmingsmonteur dunwandig vervang je bestaande ketels of plaats je cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming en / of warmtepompen en soms zonneboilers, voornamelijk in woningen en in de utiliteit.

Je plaatst al het leidingwerk, zorgt voor een lekdichte knelkoppeling of gaslek dichte lassen. Je plaatst bijbehorende drukvaten en regelaars en zorgt voor een perfecte dakaansluiting of -doorvoer.

Soms op hoogte, soms onder de vloer, voor jou geen probleem. Een perfect werkend verwarmings- (en koeling)systeem is het resultaat van jouw vakmanschap.

Je werkt op locatie en bij klanten. Elke dag is weer anders.

Wij zijn Aditech, al ruim 27 jaar bezig om goede vakmensen op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier