Pedagogisch medewerker A
Randstad
UTRECHT, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Haal jij energie uit het enthousiasme van kinderen en ben je gemotiveerd je in te zetten om de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling? Lees dan gauw verder!

Als pedagogisch medewerker kun jij kinderen op verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang ondersteunen en helpen bij hun ontwikkeling.

Je bent bent verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen. Daarnaast houd je de ontwikkelingen van de kinderen en de groep goed in de gaten.

Je geeft de kinderen het vertrouwen in zichzelf en je zorgt ervoor dat zij een plezierige dag beleven. Je hebt contact met de ouders over de ontwikkelingen van hun kinderen en dit koppel je regelmatig terug.

Voor verschillende organisaties in Utrecht en omgeving zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Je kunt gaan werken in de kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of naschoolse opvang.

In onze flexpool wordt je ingedeeld op diensten op basis van de beschikbaarheid die jij doorgeeft.

Wie ben jij?

 • je hebt een relevante diploma om als pedagogisch medewerker aan de slag te kunnen, bijvoorbeeld SPW-3 of 4 of onderwijsassistent niveau 4
 • werkervaring of stage-ervaring in de kinderopvang
 • een passie om met kinderen te werken en hen te begeleiden
 • Wat kunnen wij jou bieden?

 • een uurloon tussen de €12,46 en € 17,90, afhankelijk van jouw ervaring (conform CAO kinderopvang schaal)
 • de mogelijkheid om bij alle verschillende organisaties te werken en ervaar wat jij echt leuk vind
 • de kosten van je VOG kunnen na 100 gewerkte uren bij ons worden gedeclareerd
 • Wil jij als pedagogisch medewerker aan de slag, maar niet op flexbasis? Wij bemiddelen ook in vaste banen. Dan gaan we hierover met jou in gesprek en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

  Spreekt deze vacature jou aan en wil jij bij ons aan de slag als pedagogisch medewerker? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken.

  Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Neslihan Caliskan of Pauline Engelen via 030-2337745. Hopelijk tot snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier