Versmanager Sligro Gorinchem
Sligro Food Group
Gorinchem, Netherlands
1 dag geleden

Dit verwachten wij van jou

Heb jij passie voor versproducten?

Wij zijn op zoek naar een foodliefhebber met een afgeronde opleiding op MBO- niveau (minimaal niveau 3) en minimaal 5 jaar recente leidinggevende ervaring in een vergelijkbare omgeving.

Je beschikt over een uitgebreide kennis van versproducten, bent in staat om deze te beoordelen op kwaliteit en hebt een passie voor food en dan vooral voor vers! Je bent woonachtig in Gorinchem of directe omgeving en hebt een relevant netwerk binnen de horecabranche in deze regio.

Je bent een kartrekker die het voortouw neemt, beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en weet medewerkers op een juiste manier te motiveren.

Klanten gaan bij jou altijd weer tevreden naar huis en je vindt het natuurlijk uitdagend om onze klanten altijd iets speciaals aan te kunnen bieden! Verder sta je stevig in je schoenen, ben je commercieel, zelfstandig en bekend met HACCP.

Competenties

Je beschikt over de volgende competenties : Klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, aansturen van anderen, motiveren van anderen en plannen & organiseren.

Wij bieden

 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Sligro Academy;
 • Korting bij Sligro.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier