(Junior) Schade Receptionist/Calculator
Century Autogroep
Groningen, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en verzorgt de intake. Je zorgt ervoor dat een van de calculators de schade opneemt en plant vervolgens de herstelafspraak in.

Regelt passend vervangend vervoer voor de klant. Als de auto hersteld is, lever jij de auto weer af aan de klant.

Kortom : een veelzijdige en uitdagende baan als Schade Receptionist met eventueel de mogelijkheid door te groeien naar Schadecalculator bij een van de grootste schadeherstellers van het noorden.

Wat vragen wij van jou?

Om elke klant weer in een perfect herstelde auto te laten vertrekken, hechten we veel waarde aan goed teamwerk, zorgvuldig en nauwkeurig werken, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je schiet niet snel in de stress, en zorgt voor een goede dossiervorming.

Daarnaast vragen we :

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt al wat ervaring verkregen in de Automotive middels stages of werk-leertrajecten;
 • Je werkt makkelijk met verschillende systemen op de computer;
 • Je hebt je rijbewijs B;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Een klantgerichte en flexibele werkinstelling;
 • Jij begrijpt en ademt het DNA van Century : empathisch vermogen, betrokkenheid, authenticiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken;
 • Wat bieden wij?

  Binnen Century staat kwaliteit voorop. Zowel richting onze klanten als richting onze medewerkers! Bij ons kom je dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijg je een uitdagende, afwisselende baan.

  Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid maar ook aan jouw ontwikkeling.

  We bieden je diverse opleidingen, cursussen en programma's. Uiteraard bieden wij marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier