Calculator / Werkvoorbereider Groen
Bunnik Groep
Alphen aan den rijn, Zuid-holland, Nederland
4 dagen geleden

Heb jij relevante werkervaring en HBO werk- en denkniveau? We bieden je een goed salaris, auto / laptop en telefoon van de zaak en ruime mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen.

Werklocatie : Alphen aan den Rijn

Jij weet wat er gebeurt in de groensector. Ben je daarnaast gedreven, zie jij het werk liggen en denk je graag mee in oplossingen?

Kom dan bij ons werken als Calculator / Werkvoorbereider.

Jij bent veelzijdig

Als Calculator / Werkvoorbereider voor Bunnik Gebiedsbeheer ben je in staat gemakkelijk te schakelen tussen calculatie en uitvoering.

Je bent samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van offertes en calculaties op basis van bestekken of offerteaanvragen.

Bij grote projecten werk je intensief samen in een tenderteam bestaande uit een Tendermanager, Projectleider, Uitvoerder en EMVI schrijver.

Ook de werkvoorbereiding van de projecten behoort tot jouw taken. Je overlegt met leveranciers, onderaannemers en collega’s.

Gezamenlijk kom je tot kostprijscalculaties en offertes. De projecten variëren van de aanleg en / of onderhoud van natuurspeelplekken, daktuinen, groenvoorziening voor vakantieparken tot de complete herinrichting van buitenruimtes en openbare ruimtes.

Jij bent een denker en een doener

Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan het Plan van Aanpak en draag je zorg voor de tijdige aanlevering van de vereiste documenten.

Wordt de aanvraag opdracht, dan neem je de verantwoordelijkheid het project verder te begeleiden en vorm je de drijvende kracht achter de planning, de documentenstroom en de inkoop.

Je bent een creatieve denker, maar vooral een praktische doener.

Handen uit de mouwen

De groensector kent weinig geheimen voor je. Je begrijpt wat er moet worden gemaakt en wat daarbij komt kijken. Van calculatie tot uitvoering : jij bent als Calculator / Werkvoorbereider de spin in het web.

In nauwe samenwerking met de Projectleider zorg jij voor het optimale resultaat voor de opdrachtgever. En daardoor ook voor ons.

Dat vergt een gezonde teamspirit en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. Zie je het daarnaast zitten om te ondersteunen in de acquisitie van projecten dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer en specialist in bodemwerkzaamheden met haar disciplines Infra, Milieu, Bodem en Gebiedsbeheer.

Bunnik Infra werkt aan zowel grootschalige als kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, nieuwbouw en groot onderhoud van infrastructurele projecten.

De Bunnik Groep is een echt familiebedrijf die veel waarde hecht aan het welzijn van haar medewerkers en de relaties met haar opdrachtgevers.

De werksfeer is informeel met ruim voldoende ruimte voor eigen initiatief. De bevlogen medewerkers zetten zich iedere dag keihard in voor het gezamenlijke doel : het verrijken van Nederlandse bodem’.

Wat wij bieden :

 • Een goed salaris (afhankelijk van ervaring en opleiding) en goede arbeidsvoorwaarden;
 • 8,33% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • Ruime mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen, zodat jij je kan ontwikkelen en nog beter kan worden in jouw werk;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Projectbegeleider of een ander vakgebied (Milieu, Infra of Bodem);
 • Fijne sfeer op de werkvloer, een hecht team met betrokken collega’s en leuke activiteiten zoals de bouwvak barbecue, nieuwjaarsontbijt en gezellige netwerkborrels.
 • Wij vragen :

 • HBO werk- en denkniveau met een groen-achtergrond;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van diverse contractvormen (RAW / UAV-GC) is een pré;
 • In bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen;
 • Klant- en resultaatgerichte instelling;
 • Cijfermatig inzicht en analytisch;
 • Creatieve en gedreven houding.
 • Ben jij degene die ons team komt versterken?

  Hebben wij jouw interesse gewekt? Laat het ons dan weten door je gegevens achter te laten via de sollicitatiebutton! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Indien je nog vragen hebt, stuur ze door naar bunnik thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier