Woont u in Biezenmortel, Udenhout of Berkel-Enschot en wilt u minder mobile buren vervoeren met uw eigen auto?
ContourdeTwern
Berkel-Enschot | Udenhout, Nederland
6 dagen geleden

Hoofdtaken

Nederland telt ruim 4 miljoen ouderen. 25 procent daarvan voelt zich eenzaam. Dat komt vooral omdat ze niet meer mobiel zijn.

Ook in Tilburg raken steeds meer mensen geïsoleerd van de buitenwereld omdat hun mogelijkheden om naar buiten te gaan, bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheid, steeds beperkter worden.

Met ANWB AutoMaatje kunnen zij weer meedoen in de maatschappij. Vrijwilligers van ANWB AutoMaatje vervoeren met hun eigen auto minder mobiele mensen.

Zo kan men weer naar de kapper, de huisarts, een boodschap doen, maar ook weer lekker op de koffie gaan bij vrienden

Functie-eisen

Heeft u een eigen auto? Bent u woonachtig in Berkel Enschot, Udenhout of Biezenmortel? En heeft u tijd en zin om met een plaatsgenoot op pad te gaan?

Dan zijn wij op zoek naar u. Voor het project hebben we een pool met chauffeurs nodig die dit project kunnen gaan uitvoeren.

Als vrijwillige chauffeur krijgt u een onkostenvergoeding van €0,30 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Deze vergoeding wordt betaald door de deelnemer.

Uw auto moet een geldige APK keuring en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking hebben. Chauffeurs moeten jonger zijn dan 75 jaar en er wordt u gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag af te geven.

U bepaalt zelf hoe vaak u wilt rijden.

Bijzonderheden

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Ondersteuning en begeleiding
 • Vergoeding van de verklaring omtrent gedrag
 • Deskundigheidsbevordering
 • Elk jaar een leuk presentje en bedankmomentje
 • Informatie

  Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Pascalle van Poppel, coördinator ANWB AutoMaatje Tilburg, op 06 813 30 298 of AutoMaatje contourdetwern.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier