Projectplanner
Heutink ict
Twente, NL
1 dag geleden

Projectplanner

Heutink ICT zoekt een enthousiaste Projectplanner die de helpende hand biedt aan projectleiders en verantwoordelijk is voor plannen van alle project werkzaamheden bij de klanten in het onderwijs.

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Als Projectplanner speel je een onmisbare rol bij het plannen van alle project-, detacheringsactiviteiten en ad-hoc verstoringen.

Je hebt veel contact met alle teamleden en klanten; tegelijkertijd zorg je voor een juiste administratie en ben je een brug richting andere stakeholders binnen de organisatie (servicedesk, sales, logistiek, inkoop).

Je stuurt op optimale inzet en klanttevredenheid.

Je komt te werken op de afdeling Projectbureau die bestaat uit een binnendienst van elf personen en een buitendienst van vijftien personen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Verwerken en inplannen van resource aanvragen;
 • Eerste aanspreekpunt omtrent de resourceplanning voor collega’s en klanten;
 • Ondersteunen van en sparren met de projectleiders bij verschillende projecten;
 • Bewaken van uren, budgetten, tijdslijnen (maandafsluiting, facturatiecyclus, autorisaties);
 • Administratief verwerken van de planning in de projectadministratie.
 • Functievereisten

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende beheersing van MS office en planning- & project applicaties.
 • Organisatorisch en communicatief sterk en servicegericht.
 • Zelfredzaam, daadkrachtig en toont initiatief.
 • Affiniteit met onderwijs en IT diensten.
 • Aanbod

  Werken bij Heutink ICT betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s.

  Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. Ben jij aanwezig bij ons volgende uitje?

  We organiseren regelmatig gezellige en inspirerende activiteiten; van kennissessies tot feesten. We bieden dan uitstekende voorwaarden.

  Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar.

  In deze rol beschik je ook over een smartphone en notebook.

  Bedrijfsprofiel Heutink ICT

  Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven.

  We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind.

  Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk.

  Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in.

  Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier