Verzorgende IG
de Zorgboog
Liessel
4 dagen geleden

In Liessel bevindt zich de Wellenshof. Een woonvoorziening voor mensen met dementie. In een beschermde omgeving verblijven daar 28 bewoners die in 4 woningen ondersteund en begeleid worden.

Voor versterking van het team van de woningen zijn wij op zoek naar

Verzorgenden IG

Verschillende contractvarianten vanaf 12 uur zijn mogelijk

Wellenshof heeft 4 woningen, gelegen aan een mooi aangelegde binnentuin. In iedere woning verblijven 7 mensen. Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen zit / slaapkamer en er is een gezamenlijke huiskamer.

De woningen zijn gelegen in het dorp en het biedt daarmee de gelegenheid dat de bewoners deel kunnen nemen aan activiteiten in het naastgelegen activiteitencentrum.

De begeleiding is er vooral op gericht om de bewoners een fijne dag te bezorgen met daarin aandacht voor hun eigen regie.

Hierbij volgen we zo veel als mogelijk de wensen van de bewoner en hebben daarbij aandacht voor welzijn, wonen en zorg. Dit doen we met een team van zorgmedewerkers en gastvrijheidsmedewerkers.

Als Verzorgende IG heb je een begeleidende en ondersteunende rol voor de bewoners van de woning. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners.

Dit doe je aan de hand van het opgestelde zorgleefplan waarin een balans tussen welzijn, wonen en zorg centraal staat.

Een frisse blik en gericht op de toekomst

Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een nieuwe werkplek dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken.

Ondanks het feit dat de Wellenshof al ruim 10 jaar open is, zijn er altijd zaken die weer verbeterd kunnen worden. Vind je het leuk daar je steentje aan bij te dragen en ben je probleemoplossend ingesteld dan ontvangen we je met open armen.

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de doelgroep en een diploma als verzorgende IG. Het salaris van een Verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 van de cao VVT en een contract voor onbepaalde tijd is mogelijk.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Daarnaast bieden wij een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een gratis lidmaatschap van Zorgboog Extra.

Nieuwsgierig?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton rechtsboven, wil je eerst meer informatie of een keer meelopen neem dan gerust contact op met Jos van Schijndel, hoofd Woonverpleging, tel 06-23640838 of Chantal Verbaarschot, 1e verpleegkundige, tel 06-30067625.

Je bent van harte welkom.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier