Traineeship Loonadministratie en advies
Scab Accountants and Adviseurs
Tilburg, Noord-Brabant, NL
6 dagen geleden

Traineeship Loonadministratie en advies

Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt meerdere trainees voor het loonadministratie team!

Solliciteer direct

Wat doe je als trainee loonadministrateur bij Scab?

Als trainee loonadministrateur ga je advies- en salarisadministratieve werkzaamheden voor onze klanten oppakken. We leren je het vak van a tot z door je onder andere wegwijs te maken met het uitvoeren van verschillende mutaties.

Je hebt regelmatig telefonisch of per e-mail contact met klanten over de salarisverwerking. Daarnaast heb je contact met diverse instanties als de Belastingdienst, het pensioenfonds en andere uitvoerende instellingen.

Je gaat kennismaken met verschillende salarissystemen waaronder ons eigen salarispakket en AFAS.

Bij Scab krijg je de mogelijkheid om je kennis actueel te houden en de veranderingen binnen de branche te blijven volgen.

Je gaat deelnemen aan een trainingsprogramma welke onder andere gericht is op klantcommunicatie en advies en word je getraind door onze eigen loonprofessionals als het gaat om de bouw en alle aanverwante CAO’s.

Met je collega’s streef je naar kwaliteit en klanttevredenheid, onder het motto Deskundig zijn, eenvoudig doen .

Dit is jouw kans op een mooie start van je carrière in de loonadministratie!

Wie zoeken we?

Je hebt affiniteit met het vakgebied (en bij voorkeur ook in de branche) en bent in staat dit richting ons te onderbouwen.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent goed met Excel en proactief en communicatief vaardig.

Je bent leergierig zowel op persoonlijk als op professioneel vlak en bereid om het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) te behalen.

De opleiding PDL wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen.

Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket ook een ontzettend leuke en interessante klantenportefeuille met mkb-ondernemers.

Verder krijg je een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto Deskundig zijn, eenvoudig doen , naast verdieping in je vak ook kunt groeien als persoon.

Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject Persoonlijk Leiderschap .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier