Account Manager IT Outsourcing
Centric
Gouda, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor de divisie Managed Services zijn wij op zoek naar scorend vermogen. Ben jij de Messi of Lieke Martens (m / v) van sales?

Sprint dan naar de button hiernaast en solliciteer naar de functie van Accountmanager IT Outsourcing.In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen en verstevigen van jouw eigen set aan (potentiële) klanten.

Je houdt je bezig met het signaleren van business opportunities en het omzetten hiervan in succesvolle salescycli.Je bent een stevige gesprekspartner voor onze prospects en klanten.

Je denkt met klanten mee over (soms best) complexe businessvraagstukken en vertaalt deze naar concrete oplossingen die passen binnen ons dienstenportfolio.

Binnen verschillende branches, zoals overheid, zorg, industrie en finance, adviseer je bedrijven over onze outsourcingsdiensten en cloudoplossingen.

Je potentiële klanten bevinden zich in de top 1.000 bedrijven van Nederland, in zowel de profit- als de non-profit sector.

Klanten waar wij voor werken, zijn gerenommeerde partijen die voor hun IT vertrouwen op de diensten van onze businessunit.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier