Informatieanalist
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering
Almelo
3 dagen geleden
source : Vacant

Beschrijving directie / afdeling

De opdracht vindt plaats binnen de directie Technologie van Justid, in opdracht van de directie Operatie. De afdeling waarbinnen de opdracht plaatsvindt is Ontwikkeling.

Beschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel

De afdeling waarbinnen de opdracht plaatsvindt is Ontwikkeling. De afdeling Ontwikkeling zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande systemen, applicatief onderhoud en de levering van expertise aan andere afdelingen binnen onze dienst.

De opdracht vindt plaats vanuit de vestigingen Almelo en Zutphen. Voor deze opdracht worden een informatieanalist gezocht om bij te dragen aan zowel reguliere (beheer) werkzaamheden als projectinspanningen.

Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden

Als informatieanalist draag je bij aan de sprintmatige voortbrenging voor EDDA-Centraal Digitaal Depot. Je bijdrage dient zich te conformeren aan de huidige werkwijze van het team, geënt op de invulling van de definition of done'.

Als informatieanalist draag je bij aan het analyseren, uitwerken, opstellen en documenteren van user story's. Je werkt binnen een Agile-

Scrum-context. T-shaped mentaliteit is belangrijk. Dat betekent dat je naast je primaire taak als informatieanalist ook andere taken oppakt -

en meedenkt - op het gebied van development.

In je rol communiceer je veel met stakeholders en business consultants. Samen met je team denk je na over nieuwe features en probleem oplossingen.

Je kunt snel en doeltreffend wensen van klanten en gebruikers vertalen in requirements en in een oplossingsconcept (user interface, gegevensmodel en gegevensverwerking).

Daarnaast heb je een visie over het agile vastleggen van Epics / Features en story's. Deze moeten uiteindelijk de klantwensen of requirements weerspiegelen.

Ook zijn onderwerpen als security by design en ethiek by design je niet onbekend.

Eisen

 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Functioneel Ontwerper / Informatie Analist binnen het ICT domein
 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het werken in Agile-teams, waarbij scrummatig software wordt voortgebracht
 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het opstellen van user stories en kan de vertaling naar de techniek maken
 • ervaring met het afstemmen van producteisen, zowel functioneel als kwalitatief, te onderbouwen vanuit aantoonbare praktijkervaring bij minimaal drie opdrachtgevers
 • uitstekende analytische vaardigheden, te onderbouwen vanuit aantoonbare praktijkervaring bij diverse opdrachtgevers
 • Wensen

 • beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift
 • aantoonbare ervaring met testen van software en / of development
 • aantoonbaar kennis van en ervaring met TFS (Team Foundation Server)
 • beschikt over ervaring en kennis van continuous integration'
 • Bedrijfsomschrijving

  FlexIntens verbetert organisaties door het tijdelijk versterken van teams met flexibele professionals. Het vereenvoudigen van het werk, van organisatieonderdelen, van hele organisaties en van ketens staat daarbij centraal.

  De mensen in ons netwerk zijn in staat organisaties te helpen met strategische heroriëntatie, het formuleren en afbakenen van doelen, het in kaart brengen en wegnemen van overbodige routines en het aanjagen, ontwikkelen en realiseren van slimme werkwijzen.

  Niet in de laatste plaats door het logisch ordenen van werkstromen, bijbehorende taakverdelingen, ondersteunende ICT en afspraken met andere partijen.

  Steeds als tijdelijk onderdeel van een team, altijd in het belang van de organisatiedoelen.

  In overleg

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier